Aktiiviset kurssit

Etsitkö vaihtoehtoa tavaralahjalle? Olet oikeassa paikassa, sillä meillä on aktiivielämyksiä ratsastuksesta pokeriturnausohjaukseen ja perhokalastuskurssista tankotanssiin. Tarjoamme herkullisen paletin elämyslahjoja niin yksittäisille ihmisille, pariskunnille kuin ryhmillekin.

Selaa kategorioita
Näytetään: 145
Elämyksiä nähty 60 / 145

Aktiivinen kurssi lahjaksi

Rakastaako lahjan saaja aktiivista tekemistä? Katso läpi aktiiviset kurssimme, jos haluat löytää oikean lahjan jollekin, joka on kiinnostunut toiminnallisesta tekemisestä. Tästä kategoriasta löydät monia kivoja kursseja ja erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita sopivan lahjan. Nämä elämykset innostavat lahjan saajaa kokeilemaan jotakin uutta!

Aktiivisten kurssien valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin

Jos autourheilu on lahjan saajan mieleen, voimme lämpimästi suositella hänelle lahjaksi rallielämystä, esimerkiksi rallikyyditystä tai avointa rallikokeilupäivää. Nämä lahjakokemukset ovat vauhdikkaita ja niissä lahjan saaja pääsee itse tositoimiin, joko pelkääjän paikalle tai ratin taakse. Jos taas lahjan saaja on sporttisempaa sorttia, hänelle voisi sopia esimerkiksi SUP-melonnan alkeiskurssi, sukelluskokeilu tai purjelautailukurssi.