Joululahjat pomolle

Jouluna on mukava muistaa myös pomoa lahjalla. Osalle tuon lahjan etsiminen osoittautuu vaikeimmaksi lahjaksi, sillä ihan mitä vaan ei viitsi ostaa.
Tähän kategoriaan olemme keränneet parhaat joululahjat pomolle, meiltä lahjoja löytyy laidasta laitaan jokaiseen makuun!
Jos haluat tänä vuonna hankkia pomollesi omaperäisen ja unohtumattoman lahjan, katso nämä vaihtoehdot!
Selaa kategorioita
Näytetään: 871
Elämyksiä nähty 60 / 871

Joululahja pomolle - mitä valita?

Oikein valittu joululahja pomolle tuo hänelle paljon iloa jopa moneksi vuodeksi. Mikä toimii hyvin pomolle lahjaksi jouluna? Mielenkiintoinen valinta on erikoisillalliset kahdelle, johon hän voi mennä rakkaansa tai ystävänsä kanssa. Illallinen pimeässä, Shitty Dinner ja Magic dinner ovat kaikki erittäin mieleenpainuvia elämyksiä. Nämä kulinaariset tapahtumat ovat loistava lahja niin jouluksi, mutta myös muihin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiviin tai yritysjuhliin. Illallinen pimeässä on yksiä suosituimpia lahjoja työnantajalle tai esimerkiksi yritysjuhlien teemaksi. Elämyksessä nautitaan kolmen ruokalajin gourmet -illallinen täysin pilkkopimeässä. Shitty Dinner sopii loistavasti huumorintajuiselle pomolle, sillä vaikka ruoka on suomalaista kolmen ruokalajin gourmet -ruokaa, tarjoilijoiden seassa on näyttelijöitä, jotka aiheuttavat paljon hämminkiä. Magic Dinner taas puolestaan on kolmen ruokalajin gourmet illallinen, jota säestää taikurin upeat temput. 

Jos et tunne pomoasi kauhean hyvin työpaikan ulkopuolella, voi lahjan valinta tuntua vaikeammalta. Tällaisessa tilanteessa yksi erittäin hyvä ja helppo valinta on avoin lahjakortti. Valitset lahjakortille vain summan, ja pomosi saa valita sillä mitä tahansa yli tuhannen elämyksen joukosta, ja hän voi myös halutessaan laittaa lisää rahaa siihen päälle. Avoin elämyslahjakortti on aina varma valinta pomolle joululahjaksi


Joululahja pomolle - ikimuistoiset lahjat

Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia lahjaideoita pomolle. Rentoutumista kaipaavalle löytyy paljon eri hierontoja, kuten kuumakivihierontaa tai urheiluhierontaa. Kasvo- ja erilaisia vartalohoitoja löytyy myös ympäri Suomen. Tämänlainen lahja on pala rentoutumista. Mikäli pomosi on aktiivinen ja tykkää kokeilla eri asioita, valikoimastamme löytyy mm. seinäkiipeilyä, sukellusta ja suppailua. Urheiluautojen ystävälle löytyy ajopaketteja Ferrarilla ja Lamborghinilla. Mikäli pomosi on ruoan ystävä, meiltä löytyy paljon erilaisia ravintolaelämyksiä!

Mikäli vielä mietit, mitä hankkisit pomollesi joululahjaksi, mutta et ole varma mikä elämyksisstämme olisi paras, suosittelemme tällöin Elämyspakettejamme! Niitä löytyy eri hintaluokista, ja ne sisältävät kymmeniä erilaisia elämyksiä, joista pomosi voi valita yhden. Näin varmistat, että lahja on mieleinen. Paketteja löytyy eri teemoilla, esim Kulinaristin paketti, Kauneuspaketti ja Mahtipaketti. Nämä takaavat mielenrauhan lahjan valinnassa, sillä paketeissa on niin paljon valinnanvaraa, että jokainen löytää varmasti niistä mieluisan elämyksen. Anna tänä jouluna elämyksellinen joululahja pomollesi! Unohda tavara, anna lahjaksi tarina!