Joululahjat vanhemmille

Joulun aika on taianomaista ja siihen liittyy paljon lämpimiä tunteita, kun kokoonnutaan koko perhe yhteen aattoa odottamaan. Päivän kohohohta on joululahjojen jakaminen.
Oletko jo pohtinut millaisilla lahjoilla muistaisit vanhempiasi tänä jouluna? Unohda tänä vuonna tavaralahjat ja anna vanhemmillesi ikimuistoinen joulu, joulu joka mahdollistaa unelmien käyvän toteen!
Tutustu valikoimaamme, josta löydät joululahjoja niin romanttisille illallisille, rentouttaville hemmotteluhetkille kuin arjen irtiottoihinkin.
Elämyslahjakortilla takaat tämän joulun olevan ainutlaatuinen!
Selaa kategorioita
Näytetään: 494
Elämyksiä nähty 60 / 494

Joululahjat vanhemmille - tunteita, hauskanpitoa ja rentoutumista 

Mitä vanhemmille voisi ostaa joululahjaksi? Jos tämän joulun lahjahankinnat askarruttavat, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan.  Mikä olisi tavallisuudesta poikkeavaa ja sellaista, joka takuulla ilahduttaisi heitä?

Tiesitkö, että parhaimmat joululahjat ovat sellaisia, jotka herättävät tunteita ja tuovat muistoja? Mahdollista vanhempiesi yhteinen rentoutushetki hemmottelevien vartalohoitojen parissa. Tai mitä, jos he osallistuisivatkin yhteiseen jännittävään adrenaliinia nostattavaan elämykseen? Elämyslahjakorttien valikoima on todella laaja ja niiden joukosta löydät varmasti juuri vanhemmillesi oikeanlaisen, heidän mieltymyksiinsä sopivan joululahjaidean.

Vanhempien joululahjan ei todellakaan tarvitse olla tylsä. Sen sijaan, että pysyisit tutuissa ja turvallisissa lahjaideoissa, niin valitsekin jotain tavanomaisesta poikkeavaa, joka saa heidät hymyilemään ja muistamaan lahjan pitkään. Tiedämme, mitkä lahjaideat varmasti tulevat toimimaan! Anna läheisillesi mahdollisuus viettää rentouttavia hetkiä yhdessä! Elämys, joka takaa heille kokonaisvaltaisen rentoutumisen tai olisiko sittenkin jokin jännittävä yhdessä tekeminen enemmän vanhempiesi mieleen? Valitset sitten rauhallisen hemmottelevan tai vähän hulluutta sisältävän ja adrenaliinin tunnetta nostattavan elämyksen, niin elämyslahjakorttien laajasta valikoimasta löydät helposti vanhemmillesi juuri sen oikeanlaisen joululahjan.  Joululahjan avulla voit tarjota vanhemmillesi uusia kokemuksia!


Joululahjaksi yhteistä aikaa

Parhaat joululahjat äidille ja isälle ovat ne, joiden avulla he voivat viettää aikaa yhdessä. Siksi kannattaa mahdollistaa heille elämys, joka saa heidät hetkeksi irtaantumaan arjen askareista ja keskittymään vain itseensä. Mitkä ovat sitten tällaisia joululahjoja? Illallinen romanttisessa ravintolassa on loistava kulinaristinen tilaisuus. Herkullinen seikkailu nauttien erilaisten ruokien mausta ja hetki vain kahdestaan. 

Vai olisiko kokeilunhaluisille vanhemmillesi enemmän mieleen ainutlaatuinen Illallinen pimeässä, jonka aikana aistit heräävät aivan uudella, ennenkokemattomalla tavalla? Illallinen pimeässä on elämysillallinen, joka tapahtuu täysin pilkkopimeässä ja jonka menu on tarkoin varjeltu salaisuus. Pimeys luo illalliselle ainutlaatuisen unohtumattoman tunnelman. Kaiken kruunaa taivaallinen kolmen ruokalajin illallinen, joka ei varmasti jätä nälkäiseksi. Jos Illallinen pimeässä ei kuulosta aivan siltä mitä haet, niin Shitty Dinner ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Kyseessä on näkymättömän teatterin komediaillallinen, jossa kolmen ruokalajin herkullinen gourmet-illallinen tarjoillaan näyttelijöiden toimesta. Ilta on täynnä yllätyksiä, naurua ja hulluja tilanteita. Kävikö tarjoilija juuri liian tuttavalliseksi? Unohtiko hän tilauksesi? Tai kuuluiko keittiöstä juuri jotain outoa? Anna vanhemmillesi lahjaksi illallinen jonka he tulevat muistamaan vielä pitkään!


Anna vanhemmillesi lahjaksi uusia kokemuksia

Yhteinen joululahja vanhemmille voi olla sysäys johonkin uuteen. Erilaiset kurssit ja työpajat ovat  loistava tilaisuus oppia yhdessä jotain uutta. Laajasta valikoimasta löydät varmasti sekä äidillesi että isällesi mieluisan lahjaidean. Antaisitko vanhemmillesi lahjaksi jotain, joka mahdollistaisi heille yhteisen harrastuksen? Valikoimassamme on paljon erilaisia kursseja niin kulinaristisia, liikunnallisia kuin myös taiteellisia. Löytyypä meiltä myös hurjapäille kursseja extreme-elämystenkin parissa! Jos vanhempasi ovat avoimia uusille haasteille, niin silloin joululahja, joka mahdollistaa uuden intohimon löytymisen on täydellinen joululahja heille.


Hemmotteleva joululahja vanhemmille, on aika rentoutua

Täydellisten joululahjojen hankkiminen vaatii jonkin verran valmistautumista ja harkintaa. Hyvä idea joululahjaksi vanhemmillesi on esimerkiksi rentouttava loma tai hemmotteluhoito. Onko isäsi kenties valittanut selkäkivustaan tai äitisi maininnut, miten loppuvuosi töissä on sitä kaikkein kiireisintä aikaa? Arvostaisivatko vanhempasi kokonaisvaltaista koko vartalon hierontaa, joka auttaa purkamaan kehon jännitystä ja poistaa mahdollisia kipupisteitä? Vai ansaitsevatko he totaalisen irtioton arjesta hemmottelevan kylpyläloman muodossa? Hetki, joka mahdollistaa mielen ja kehon rentoutumisen takaa sen, että arjen askareet sujuvat taas kevyemmin.


Adrenaliinipitoinen joululahja vanhemmille

Jos pohdit joululahjaideoita vanhemmille, niin muista, että äidin ja isän joululahjojen ei tarvitse rajoittua vain rauhallisiin ja hillityihin ideoihin. Jos tiedät, että läheisesi haluaisivat kokea todellista jännitystä ja ovat avoimia extreme-elämyksille, niin anna heille jotain, jonka avulla he voivat kokea elämänsä seikkailun. Henkeäsalpaava elämys ilmassa takaa vanhemmillesi varmasti yllätyksellisen joululahjan. Tuulta hiuksissa, upeat näkymät ja tunne, jota on vaikea kuvailla. Extreme joululahjat vanhemmille eivät varmasti unohdu! Superauton rattiin hyppääminen takaa hengityksen salpaantumisen kovimmallekin autofanille. Tämä on lahja, jonka nopea vauhti ja autojen loistava suorituskyky saa adrenaliinin virtaamaan suonissa. Valitse haluamasi urheiluauto ja sitten vain kaasua! Nopealla Ferrarilla ajaminen  suljetulla ajoradalla on kenties ollut vanhempiesi haave jo pitkään?

Vai olisiko elämys, jota ei muutoin ehkä tulisi kokeiltua, mutta joka takuulla saa sydämen sykkeen kiihtymään? Tällöin kannattaa tutustua meidän vesielämysten valikoimaan. Muista, että joulu on mahtava tilaisuus yllättää vanhempasi elämyksellä!


Yllätä vanhempasi jouluna

Jos et vieläkään ole aivan varma siitä mitä ostaisit vanhemmillesi jouluksi, niin valitse silloin jokin elämyspaketeistamme, jonka ansiosta isäsi ja äitisi voivat valita yhteisen elämyksen itse! Elämyspaketit sisältävät useita erilaisia elämyksiä ja mahdollistavat yhteisten unelmien toteutuksen. Elämyspaketti Meille kahdelle sisältää valmiiksi koottuja erilaisia elämyksiä useilla paikkakunnilla äidillesi ja isällesi yhdessä. Vai olisiko sittenkin molemmille omat, isälle mahtipaketti miehille ja äidille kauneuspaketti?

Ota selvää vanhempiesi salaisista toiveista ja huomaat, ettei lahjojen hankkiminen olekaan vaikeaa! Valitse vanhemmille joululahja, joka jää mieleen vuosiksi ja jonka muisteleminen saa hymyn huulille! Joko nyt tiedät minkä joululahjan vanhemmillesi valitset?