Joululahja veljelle

Oman veljen joululahjan hankkiminen on yleensä hauskaa puuhaa. Tunnemme veljemme, ja osaamme tämän vuoksi myös antaa heille lahjoja – toisinaan voi myös olla, ettei veljemme kaipaakaan enää mitään lahjaksi, jolloin on aika turvautua aineettomiin elämyslahjoihin. Tähän olemme kasanneet listan joululahjaideoita, jotka eivät jää notkumaan käyttämättöminä veljesi hyllyyn.

Materialahjat ovat meidänkin mielestä vanhanaikainen, ympäristöä kuluttava ja muutenkin jo nähty juttu. Uskomme, että veljesikin nauttii mieluummin aidoista elämyksistä, jotka tuovat jännittäviä kokemuksia arjen keskelle.

Elämyslahjat suosittelee

Koska veljiä löytyy joka lähtöön, olemme koonneet tälle listalle myös lahjoja jokaiseen makuun: uskallamme väittää, että lähes 500 elämyssuosituksen valikoimastamme löytyy jokaiselle veljelle sopiva joululahja. Voimme myös vinkata, että suosituimpiin veljille annettuihin lahjaideoihin kuuluvat panimovierailu, trampoliinipuistoliput, ammunta käsiaseella sekä lentoelämykset kaikissa muodoissaan. Voit tutustua näihin ja kaikkiin muihin lahjaideoihin katselemalla alta löytyviä elämyslahjoja.

Lahjaideat omalle veljelle

Tosiasia on, että villasukat ja muut perinteiset joululahjapaketit on nähty jo ennen paketin avaamista. villasukatkin toki toimivat kylminä talvi-iltoina, mutta mikäli haluat veljesi tietävän sinun panostaneen tämänvuotiseen joululahjaan toden teolla, ehdotamme lahjaksi kokemusta ja muistoa, josta hän ei halua koskaan luopua.

Lisää vinkkejä löydät myös kategoriasta joululahjoja miehelle. Kun etsit poikaystävälle sopivaa lahjaideaa, käy myös katsomassa joululahja poikaystävälle. Vaihtoehtoisesti voit myös käydä pyytämässä apua valinnassa myyntipisteillä palvelevilta lahjaeksperteiltämme.

Valinnan vaikeuden iskiessä voit turvautua myös avoimeen lahjakorttiin. Tällöin veljesi saa itse valita joululahjansa yli 1 300 elämyksen valikoimastamme.

Selaa kategorioita
Näytetään: 772
Elämyksiä nähty 60 / 772
Mitä joululahjaksi veljelle? Valitse joululahja veljelle yli 1 300 elämyksen joukosta! Elämys löytyy taatusti velipojan toivelistalta tänä jouluna. Anna veljelle joululahjaksi muistoja, älä tavaraa. Kuinka monta kertaa olet odottanut viime hetkeen ostaaksesi joululahjan veljelle? Tänä vuonna voit löytää velipojalle sopivan joululahjan ajoissa (tai sitten sillä kuuluisalla viimeisellä minuutilla, sillä elämyslahjan voit ostaa vielä jouluaattonakin).

Selaa lahjaideoitamme ja hanki inspiraatiota täydellisestä joululahjasta veljellesi. Oli kyseessä sitten isoveli, pikkuveli, velipuoli, sielun veli tai veljellinen ystävä, on elämys taatusti mieleenpainuva joululahja. Suosittuja vaihtoehtoja joululahjaksi veljelle ovat esimerkiksi rallikyyditys, ajoelämys Ferrarilla ja muut ajoelämykset. Rauhallisempaan makuun varma valinta on rentouttava hieronta, huonepakopeli tai panimovierailu – jokaiselle velipojalle löytyy varmasti sopiva joululahja! Varmin tapa yllättää veli on antaa hänelle lahjasi elämys, jota voi muistella hymy korvissa vielä pitkään! Valittavaksesi jää vain, millaisen elämyksen tahdot veljelle joululahjaksi antaa.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.