Joululahjat isovanhemmille

Joulu on taianomaista aikaa, jolloin saamme viettää kiireettömiä hetkiä perheen kanssa. Jouluna keskitytään läheisiin ja unohdetaan kaikki muu maailman meno. Läheisten kesken jouluna on mukavaa muistella lapsuuden tarinoita ja kokemuksia sekä kuunnella isovanhempien kertomia tarinoita omasta nuoruudestaan ja sen ajan perinteistä ja joulunvietosta. Isovanhemmilla on tärkeä rooli perheessä. He pitävät huolta lapsenlapsista ja haluavat usein hemmotella lapsia pienestä pitäen.
Mietitkö sinä, miten voisit muistaa ja kiittää isovanhempiasi kaikesta huolenpidosta ja kasvatuksellisista tarinoista, mitä olet heiltä saanut lahjaksi? Isovanhempasi ovat ansainneet yhteisen joululahjan, joka vie heidät kokemaan jotain uutta!
Anna heille lahjaksi jotain, mitä muistella keinutuolissa sinua lämmöllä miettien.
Selaa kategorioita
Näytetään: 406
Elämyksiä nähty 60 / 406

Lahjat isovanhemmille jouluksi - anna lahja sydämestä! 

Joululahja isovanhemmille on kiitollisuudenosoitus. Tänä vuonna valitse joululahja, joka on isovanhemmille unohtumaton ja ainutlaatuinen. Yhteinen elämys isovanhemmille antaa heille irtioton normaaleista arkipäivän rutiineista tuoden mukanaan uusia kokemuksia, iloa ja muistoja. Parhaat lahjat ovat tarkkaan harkittuja ja sydämestä annettuja. Mieti, mikä toisi leveän hymyn isovanhempiesi kasvoille tänä jouluna. Rakastaako isovanhempasi viikonloppuretkiä, makuelämyksiä vai koko perheelle yhteistä aktiviteettia? Meiltä löytyy vaihtoehdot monenlaiseen makuun - tehdään yhdessä isovanhempiesi unelmasta totta. 


Joululahjat isovanhemmille - yhteistä aikaa 

Miltä kuulostaa viikonloppumatka Napapiirille? Mikäli isovanhempasi ovat seikkailunhaluisia ja pitävät kotimaan matkailusta, matka Napapiirille on loistava joululahja heille. Napapiirillä on mahdollisuus kokea mieleenpainuva majoituskokemus pohjoisen taivaan alla lasi-iglussa upeita revontulia ihastellen. Isovanhempasi saavat nauttia toistensa seurasta, Suomen kauniista luonnosta ja upeista revontulien loisteesta oman iglun tarjoamassa lämmössä ja rauhassa. Tämä joululahja jää varmasti mieleen.

Mikäli isovanhempasi pitävät enemmän kylpylälomasta tai haluavat matkustaa yhdessä tai vaikkapa koko perheen kanssa Tallinnaan, niihinkin löytyy vaihtoehdot meiltä! 


Joululahjat isovanhemmille - rentoutumista kahdelle 

Kaipaako isovanhempasi pientä hemmottelua ja yhteisen rentoutumishetken? Valikoimastamme löytyy muun muassa klassista hierontaa, saunaelämyksiä, SPA-hetkiä, rentoutuskelluntaa ja useita muita joululahja vaihtoehtoja, jotka sopivat isovanhemmille. Mikä olisikaan parempi joululahja isovanhemmille, kui hyvinvointia lisäävä, kokonaisvaltainen mahdollisuus rentoutua ja päästää irti arjen tuomasta stressistä edes hetkeksi? Elämyslahjalla onnistut siinä varmasti!


Lahja isovanhemmille jouluksi – kumpi valita?

Haluaisiko isovanhempasi kokeilla jotain mitä he eivät ole ikinä vielä kokeilleet? Mitä jos isovanhempasi innostuisi uudesta harrastuksesta sinun inspiroimana? Joululahja jonkin uuden asian opetteluun voisi olla lahja, joka jää isovanhempien yhteiseksi harrastukseksi rikastuttamaan heidän arkeaan. Miltä kuulostaa lasinpuhalluskurssi, kahvikurssi, kokkauskurssi, laulukurssi, maalauskurssi…? Vaihtoehtoja on monia! Anna isovanhemmille joululahjaksi jotain uutta opittavaa, uteliasta mieltä ja tee heidän toteutumattomista haaveistaan totta. 


Kulinaariset lahjat isovanhemmille jouluksi 

Isoäiti ja isoisä ovat ihmisiä, jotka yleensä hääräilevät paljon joulun järjestämisen parissa. Mitä jos antaisit heille ravintolalahjakortin, jonka aikana heidän ei tarvitse huolehtia mistään? Kokki huolehtii upeista ruoista, ja isovanhemmat saavat upean matkan kulinaarisen maailman halki. Yksi kulinaarisista ehdotuksista on Illallinen pimeässä, jonka ansiosta isovanhemmat eivät vain syö herkullisia ruokia, vaan myös testaavat aistejaan. Kolmen ruokalajin gourmet -illallinen nimittäin tarjoillaan pilkkopimeässä. Toinen ehdotuksemme on Shitty Dinner, joka tuo isovanhemmillesi paljon iloa. Improvisoitu komediaillallinen on ainutlaatuinen kokemus, joka yllättää ja ilahduttaa. Valikoimastamme löytyy myös perinteikkäämmpiä ravintolalahjakortteja. Minkä tahansa illallisen valitsetkin, tällainen lahja isovanhemmille jouluksi on miellyttävä yllätys!


Ainutlaatuisia lahjoja isovanhemmille jouluksi - anna elämys

Joulu on aikaa, jolloin haluamme osoittaa rakkaillemme kiitollisuutta ja antaa lahjan, joka toteuttaa heidän unelmansa. Etkö ole varma, mitkä isovanhempien joululahjat toimivat varmasti? Kahdelle hengelle omistettu Elämyspaketti on ehdotus, jonka ansiosta isovanhempasi valitsevat tarpeisiinsa tai unelmiinsa parhaiten sopivan kokemuksen. Kaikista paketin vaihtoehdoista he valitsevat yhden kokemuksen, jonka avulla he saavat upeita muistoja. Elämyspaketti on tyylikkäästi pakattu lahjakortti, joka tuo suurta iloa niin isoäidille kuin isoisällesi. Ja jos haluat antaa isovanhemmillesi täyden valinnanvapauden, voit valita myös avoimen lahjakortin. Valitse summa ja isovanhempasi voivat itse päättää, mihin elämykseen lahjakortin käyttävät.