Polttarit naiselle

Onko läheisesi menossa naimisiin? Mahtava tapa juhlistaa hänen unohtumatonta päiväänsä on viettää se porukalla jonkin hauskan elämyksen parissa! Elämysten joukosta voi valita vauhdikasta päänmenoa polttariporukalle tai rentouttavaa hemmottelua ennen hääpäivää. 

Tulevan morsiamen kiinnostuksenkohteista riippuen voitte suunnata vaikkapa yksityiselle hot jooga -tunnille, sushikurssille tai hypätä saunabussin kyytiin. Katso myös koko polttarielämysten valikoima etsiessäsi aktiviteetteja polttareihin. 

Voit hankkia myös helposti jo häälahjan sivuiltamme!

Selaa kategorioita
Näytetään: 657
Elämyksiä nähty 60 / 657

Ikimuistoiset polttarit naiselle

On aika juhlia tulevaa morsianta ja järjestää hänelle ikimuistoiset polttarit. Suunnitteletko polttareita naiselle, mutta et tiedä mitä ohjelmaa keksisit polttareihin? Järjestä kaikkien aikojen sykähdyttävimmät polttarit meidän avullamme!

Hauskaa polttaritekemistä koko porukalle

Jos hakusessa on elämykselliset polttarit, olet saapunut aivan oikeaan paikkaan! Tekemisen keksiminen polttareihin voi olla vaikeaa, joten siksi olemme koonneet suuren valikoiman polttari-ideoita tähän kategoriaan. Polttari-ideoidemme avulla saat varmasti järjestettyä polttarijuhlan, jonka morsian ja koko seurue tulevat aina muistamaan! Kerää tyttöporukka yhteen ja yhdistä rakkaus ruokaan ja juomaan esimerkiksi suosituilla kokki- tai drinkkikursseilla.

Elämykselliset polttarit naiselle

Häiden suunnittelu ja järjestäminen voi olla stressaavaa etenkin morsiamelle, joka haluaa kaiken olevan täydellistä. Jos etsit polttari-ideoita, jotka antavat morsiamelle rentoutusta, miksi et järjestäisi hänelle kunnon hemmottelupäivän. Ylelliseen hemmottelupäivään voisi kuulua esimerkiksi hieronta, kasvohoito ja rentoutuskellunta. Valikoimastamme löytyy useita hyviä kokemuksia, joita morsian voi kokea yhdessä hänen lähimpien naistensa kanssa. Aloittakaa polttaripäivän vietto ruokakurssilla, huonepakopelissä tai ratsastuksella.

Ohjelmaa naisen polttareihin

Jos polttarisankari halutaan laittaa tekemään jotain hurjaa, löytyy valikoimastamme useita vaihtoehtoja myös tähän. Esimerkiksi tandemhyppy, Lamborghini-kyyditys, köysilaskeutuminen mäkihyppytornista, esittelykurssi kevytlentokoneella tai rallikyyditys olisivat elämyksiä, joissa polttarisankari pääsisi ylittämään itsensä.