Polttarit miehelle

Onko ystäväsi menossa naimisiin? Mahtava tapa juhlistaa läheisen polttareita on jonkin hauskan ja unohtumattoman elämyksen parissa. Järjestä polttarit, jotka eivät hetkessä unohdu! Vaihtoehtoja löytyy niin isoille kuin pienemmillekin ryhmille.

Tulevan sulhasen kiinnostuksen kohteista riippuen voitte suunnata vaikkapa vauhdikkaalle kumivene-risteilylle, opettavaiselle olutkurssille tai hypätä saunabussin kyytiin. Polttariohjelmaan voi sisällyttää useitakin elämyksiä. Yhdistele vauhdikas elämys ja rentouttava kokemus! Katso myös kaikki polttarielämykset etsiessäsi sopivaa tekemistä. 

Voit myös hankkia helposti jo häälahjan!

Selaa kategorioita
Näytetään: 617
Elämyksiä nähty 60 / 617

Ikimuistoiset polttarit miehelle

Onko sinulla suuri kunnia järjestää polttarit ennen sulhasen suurta päivää? On aika kerätä jengi kasaan ja tehdä jotain jännittävää ja mieleenpainuvaa sulhasen suuren päivän kunniaksi.

Polttaritekemistä miehille

Jos sulhanen kaipaa jännitystä, hän rakastaisi paintball-elämystä yhdessä ystäviensä kanssa. Suosittuja elämyksiä miesten polttareihin ovat myös tandemhyppy, flyboard, benjihyppy ja rallikyyditys. Jos jokin muu kuin extreme-elämys on enemmän sulhasen mieleen, esimerkiksi panimovierailu, karting-ajo, huonepakopeli, ammunta, kuplafutis tai Ferrari-ajo voisi sopia loistavasti polttareiden ohjelmanumeroksi.

Hauskat polttarit miesporukalle

Polttari-ideoidemme avulla järjestät ikimuistoiset polttarit sulhaselle ja hänen kavereilleen. Polttarit symboloivat yhtä viimeisistä kerroista, jossa kaikki sulhasen kaverit ovat kokoontuneena yhteen ennen hänen suurta ja erityistä päiväänsä. Vaikka tapaat häntä vielä avioliittoon astumisen jälkeenkin, nyt on aika juhlia kuin viimeistä päivää ja tavalla, joka muistetaan vielä vuosienkin päästä. Tärkeää on löytää polttareihin aktiviteetteja ja elämyksiä, jotka tekevät miehen polttareista parhaimman, suurimman ja ikimuistoisimman kavereiden kanssa vietetyn päivän!