Joululahja poikaystävälle

Joulu vietetään yleensä rakkaimpien kanssa. Haluamme lahjoilla ilahduttaa läheisiämme. Mikä onkaan sen parempaa, kuin nähdä aito ilo läheisen kasvoilta? Joulu on lahjojen antamisen aikaa ja jouluna kuuluu viettää aikaa yhdessä. Olemme sitä mieltä, että tavaralahjojen sijasta yhdessä vietetty aika ja yhdessä koetut elämykset ovat ikimuistoisia.
Olipa lahjan saaja kiinnostunut ravintola elämyksestä, rentoutuksesta tai extreme-elämyksestä, meiltä löytyvät kaikki nämä upeat ja ikimuistoiset lahjaideat!
Tähän kategoriaan olemme valinneet suosituimmat lahjaideat poikaystävälle!

Selaa kategorioita
Näytetään: 753
Elämyksiä nähty 60 / 753

Ainutlaatuinen lahja poikaystävälle jouluksi - tunteita ja unelmia

Mietityttääkö, mikä joululahja sopisi parhaiten juuri hänelle? Voit etsiä lahjoja hänen harrastustensa ja mieltymysten mukaan. Sen sijaan, että ostaisit aineellisia lahjoja, kokeile yllättää kumppanisi. Joululahja poikaystävälle elämyslahjan muodossa tuo varmasti paljon iloa. Mutta miten löytää poikaystävälle sopiva ja ikimuistoinen lahja? Miksi kokemukset ovat arvokkaampia kuin aineelliset lahjat? Meidän mielestämme paras lahja on aineeton, se tuo ihmisiä yhteen, se tuottaa paljon iloa ja positiivisia tunteita. Siksi kannattaa harkita lahjaksi elämystä.


Joululahja poikaystävälle - miten se valitaan?

Joulun aikaan muutumme itsekin joulupukeiksi ja tontuiksi. Annamme rakkaillemme lahjoja, joilla pyrimme ilahduttamaan heitä. Parasta lahjoissa on niiden antaminen ja onni, jonka näkee lahjansaajan kasvoilta. Millainen joululahja poikaystävälle kannattaa valita? Mitä ottaa huomioon lahjaa valittaessa? Kuinka yllättää ja ilahduttaa hänet samanaikaisesti? Valikoimastamme löydät suuren määrän erilaisia elämyksiä ympäri Suomen. Olipa kyseessä sitten adrenaliinia rakastava avopuoliso tai meditaatiosta ja rauhoittumisesta pitävä kihlattu - meiltä löydät juuri hänelle sopivan lahjan. Voisi luulla, että lahjan ostaminen poikaystävälle tai avopuolisolle on hankalaa, mutta uskallamme väittää toisin!

 

Extreme-elämys poikaystävälle?

Millaiset joululahjat olisivat hyviä poikaystävälle? Syttyykö kumppanisi adrenaliinipiikeistä? Saako pelkkä ajatuskin extreme-elämyksistä hänen silmänsä kiilumaan? Valitse poikaystävällesi unohtumaton joululahja esimerkiksi vesielämyksistä, tai miten olisi vaikka vauhdikas superautoelämys? Mikäli poikaystäväsi ei aristele korkeita paikkoja, niin suosituimmat elämykset löytyvät myös lentoelämyksistä. Joululahjat voivat olla paljon muutakin kuin suklaata ja sukkia, ehkä tänä jouluna tahdot yllättää rakkaimpasi? Anna poikaystävälle lahjaksi tunteita - jännitystä, iloa ja riemua! Ne syntyvät elämyslahjoista. 

 

Joululahja autoja rakastavalle poikaystävälle

Joululahja poikaystävälle voi olla erilainen, mutta ... myönnetään, että - monessa tapauksessa moottoriajoneuvot ovat todellisia silmäteriä pojille ja miehille. Varmaan itsekin muistat edelleen ensimmäisen autosi? Jos poikaystäväsi kuuluu vauhtia rakastavaan moottorijengiin, voit osoittaa ymmärryksesi osuvalla joululahjalla. Tästä löydät joulun nappivalintoja autoja rakastaville miehille! Yllätä kumppanisi vauhdilla ja tarjoa hänelle elämys superautojen parissa! Valikoimastamme löydät hurjimmat ajoelämykset, korkeimmat lentoelämykset sekä vauhdikkaimmat vesielämykset

 

Helppo elämyslahja poikaystävälle

Elämyslahjan ei aina tarvitse olla kallis tai extreme. Yhteinen harrastus voi syntyä esimerkiksi minigolfista, kartingista tai seinäkiipeilystä. Valikoimastamme löytyy mukavia uusia kokemuksia ja harrastuksia aktiiviselle miehelle. Mikäli hän toivoisi enemmän rauhoittavampaa tekemistä, suosittelemme lahjaksi hotellipakettia tai esimerkiksi rentouttavaa hierontaa. Aktiiviselle miehelle hyvä lahjavalinta voi olla arjelle juurikin päinvastainen tekeminen, kuten rentoutuskellunta, jooga tai kokkauskurssi

 

Romanttinen lahja poikaystävälle jouluksi

Mitä ostaa poikaystävälle joululahjaksi, kun haluat osoittaa hänelle rakkautta ja kiintymystä? Yhteisen ajan viettäminen on paras tapa lähentää suhdetta ja osoittaa toiselle arvostusta. Valikoimastamme löytyy ihania elämyksiä miehelle, joka rakastaa romantiikkaa. Ravintolaillallinen tai vaikkapa hotellielämys omalla porealtaalla - meiltä löytyy elämyslahja jokaiseen makuun! Miehetkin kaipaavat hemmottelua ja rentoutumista - miksipä et siis valitsisi hänelle ikimuistoisen hemmotteluelämyksen?

 

Elämyspaketti poikaystävälle

Joskus kiireisen arjen keskellä lahjojen valinta saattaa jäädä viime tippaan. Elämyspaketit sisältävät useita eri vaihtoehtoja, joista lahjansaaja saa valita itselleen mieluisan elämyksen. Elämyspaketteja on koottu eri teemoihin sopiviksi, jotta sinä löytäisit helpoimmin parhaimman lahjan. Esimerkiksi Kulinaristin Elämyspakettiin olemme koonneet suosituimmat ravintolaelämykset, joista lahjansaaja voi valita itselleen mieleisimmän. Mahtipakettiin taas kokosimme monipuolisesti erilaisia elämyksiä aina vauhdikkaimmista elämyksistä aktiivisiin ja sporttisiin lahjoihin. 

 

Anna tänä jouluna miehelle aineeton lahja 

Aineeton lahja on elämys, jonka avopuoliso, kihlattu tai aviomiehesi voi kokea yksin, yhdessä sinun kanssasi tai yhdessä koko perheen kanssa. Elämyslahja muistetaan eikä se jää nurkkaan pölyttymään. Milloin viimeksi vietitte yhteistä laatuaikaa tai jaoitte yhdessä uuden kokemuksen? Elämyslahjoistamme löydät varmasti sopivan joululahjan miehellesi - entäpä jos kokeilisitte vaikkapa suosittua Illallinen Pimeässä - elämystä? Konseptin idea on, että illastaminen tapahtuu kokonaan pilkkopimeässä, jolloin lahjan saaja pääsee näkemään miten aistimukset muuttuvat, kun ruokaansa ei näe. Illallisesta irtoaa toki myös huumoria, kun itse kukin yrittää löytää ruokailuvälineillään ensin ruokansa, ja sitten suunsa. Tästä elämyksestä riittää varmasti paljon puhuttavaa vielä joulunkin jälkeen! Tai entäpä jos vietkin hänet yllätykselliseen Shitty Dinneriin? Shitty Dinner on huumoripohjainen illallinen jossa ruoka on maittavaa ja korkeatasoista, mutta palvelu on näyttelijöiden toteuttaman tarjoilun puolesta sitten elämyksen “shitty”-osuus. Tarkoituksena on että asiakas pääsee nauramaan ja häkeltymään, mutta myös nauttimaan laadukkaasta kolmen ruokalajin illallisesta. Mikäli poikaystävälläsi riittää huumorintaju, Shitty Dinner on oivallinen lahjaidea hänelle!