Joululahjat sulhaselle

Joulu on lahjojen antamisen aikaa, mutta välillä haasteena on lahjan valinta tai ideoiden puuttuminen kokonaan. Meillä on onneksi ratkaisu ongelmiisi! Anna sulhaselle tänä vuonna lahjaksi ainutlaatuisia elämyksiä, jotka luovat upeita kokemuksia ja muistoja.
Autamme sinua valitsemaan lahjan, joka on räätälöity rakkaasi kiinnostuksen kohteiden mukaan. Ehkä häntä kiinnostaa ajoelämys superautoilla? Tai ehkä viikonloppuloma johonkin kivaan hotelliin? Vai ehkä mieluummin jokin kurssi, jossa hän pääsee oppimaan uutta?
Tähän kategoriaan olemme konneet parhaat ja suosituimmat lahjat sulhaselle. Tutustu valikoimaamme ja valitse täydellinen lahja rakkaallesi!
Selaa kategorioita
Näytetään: 660
Elämyksiä nähty 60 / 660

Joululahja sulhaselle - anna lahjaksi iloa

Mikä joululahja tekisi kihlattusi iloiseksi ja onnelliseksi? Jos rakkaasi rakastaa urheiluautoja ja nopeaa ajamista, kannattaa harkita superauto ajoelämystä! Lahjansaaja pääsee nauttimaan Ferrarin tai Lamborghinin valtavista G-voimista! Jos hän tykkää jännityksestä ja adrenaliinista, kannattaa tutustua lentoelämyksiin, benjihyppyyn, vierailuun ampumaradalla tai vesiurheiluelämyksiin. Parhaat lahjat tulevat sydämestä, joten valitse kihlatullesi joululahja, joka tekee hänen unelmistaan totta. Valikoimastamme löydät elämyksiä, jotka takaavat ison annoksen adrenaliinia, poikkeuksellista rentoutumista, taianomaisia hetkiä tai ihanaa yhdessäoloa. Näytä rakkaallesi, että välität hänen kiinnostuksen kohteistaan. Täydellinen joululahja sulhasellesi löytyy varmasti meiltä!


Sporttinen lahja sulhaselle

Aktiiviselle sulhaselle löytyy monia vaihtoehtoja. Vierailu ampumaradalla on hänen tilaisuus päästä testaamaan tarkkuuttaan. Seinäkiipeilykokeilu, seikkailupuisto, flyboard ja vesijettiajelu ovat todella suosittuja aktiviteetteja. Nämä elämykset takaavat ikimuistoisen kokemuksen, jonka hän tulee muistamaan vielä vuosienkin päästä. Jos sulhasesi ei pelkää uusia haasteita, ja haluaa kokea extreme-elämyksiä, meiltä löytyy niitäkin! Valikoimassamme on hurja määrä etreme-elämyksiä, jotka varmasti säväyttävät rohkeaakin sulhasta!


Joululahja sulhaselle - valitse romanttinen illallinen 

Erinomainen ruoka, tyylikäs sisustus ja romanttinen tunnelma. Jos kumppanisi rakastaa hyvää ruokaa, meillä on täydellinen joululahjaidea sulhasellesi! Tämä kulinaarinen seikkailu on loistava tilaisuus kokeilla jotain uutta yhdessä ja nauttia illasta vain kahdelle. Valitse yksi valikoimassamme olevista ehdotuksista ja näytä rakkaallesi, että käynti ravintolassa voi olla todella erikoinen. Illallinen pimeässä on myös täydellinen joululahja sulhasellesi! Kolmen ruokalajin gourmet -illallinen tarjoillaan pilkko pimeässä! Ruokalista pysyy salassa pelin loppuun asti. Huumorintajuiselle sulhaselle suosittelemme ehdottomasti Shitty Dinneriä, jossa tarjoilijoiden seassa on näyttelijöitä pitämässä huolen siitä, että palvelu tökkii pahasti. Shitty Dinnerissä on myös kolmen ruokalajin gourmet-illallinen, mutta tarjoilijoiden käytös hämmästyttää. Ilta on täynnä omituisia vitsejä ja komiikkaa! Magic Dinner puolestaan on gourmet-illallinen taikurin temppujen säestämänä. Nyt varmasti tiedät, minkä elämyslahjan hankit sulhasellesi ja teet hänen joulustaan ikimuistoisen!