Karonkkalahjat

Parhaat lahjat karonkkajuhliin löydät Elämyslahjoilta! Hanki vastaväitelleelle tohtorille lahjaksi elämys! Yllätä esimerkiksi lento- ajo- tai vesielämyksellä!

 

Selaa kategorioita
Näytetään: 105
Elämyksiä nähty 60 / 105

Mitä karonkkalahjaksi?

Tuleeko tuttavastasi tohtori? Oletko saanut kutsun karonkkajuhlaan? Etsitkö lahjaa väittelijälle? Karonkkajuhlan luonteeseen kuuluu antaa jokin pieni lahja vastaväitelleelle tohtorille. Elämyslahja on oivallinen valinta karonkkalahjaksi.

Illalliselämys karonkkalahjaksi – ruokalahja toimii joka kerta

Karonkkalahjaksi sopisi erinomaisesti illallinen ravintolassa. Valikoimastamme löytyy useita ravintolalahjakortteja ympäri Suomen. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös erikoisempia illalliselämyksiä, kuten esimerkiksi illallinen pimeässä.

Lomaelämys karonkkalahjaksi – aina toivottu lahja

Ravintolaillallisten lisäksi myös lomaelämykset ovat aina toivottuja. Voisiko tuoreelle tohtorille sopia esimerkiksi elämysviikonloppu Rokualla tai romantiikkaloma Tallinnassa? Myös igluyöpyminen on karonkkalahja vailla vertaa.

Elämyslahjakortti on varma valinta karonkkalahjaksi

Jos et osaa päättää minkä elämyksen karonkkalahjaksi valitsisit, on avoin elämyslahjakortti erinomainen valinta. Karonkkalahjan saaja saa itse valita yli 1500 vaihtoehdon joukosta elämyksen, jonka haluaa lahjakortilla päästä kokemaan. Tällä lahjalla onnistut taatusti, kun annat lahjan saajalle vapauden valita itse.