Väitöslahjat

Innostavimmat väitöslahjat väitöstilaisuuteen löydät tästä kategoriasta! Yllätä väittelijä elämyksellä - esimerkiksi tandemhypyllä tai rallikyydityksellä. Tandemhypyssä pääsee kokemaan adrenaliinin, kun putoaa korkeuksista lähes 200 km/h. Hyppy on kuitenkin turvallinen ja kokenut hyppymestari on mukana hypyn joka vaiheessa. Rallikyydityksessä pääsee kokemaan vauhdin maan kamaralla ammattikuskin hallitessa autoa. Hyviä väitöslahjoja ovat myös gourmet-elämykset sekä rentouttavat elämykset. Katso myös karonkkalahjat

Selaa kategorioita
Näytetään: 198
Elämyksiä nähty 60 / 198

Mitä väitöslahjaksi?

Jos tiedät jonkun, joka on saavuttanut tärkeän virstanpylvään tohtorikoulutuksen viimeistelyssä, sinun kannattaa juhlia tätä tilaisuutta hämmästyttävillä väitöslahjoilla. Elämyksen antaminen on hieno tapa palkita väitellyt ja näyttää, kuinka ylpeä olet hänestä.

Monipuolisia väitöslahjoja

Jos etsit väitöslahjoja, joita voitte tehdä väitelleen kanssa yhdessä, tarjoamme useita lahjaideoita kahdelle. Parasta on tarjota väitöslahjaksi unohtumaton kokemus, jota saaja voi muistella taaksepäin vuosien varrella. Selaa väitöslahjojamme löytääksesi kokemuksen, jonka voit antaa tunnustuksena kovasta työstä, jota valmistuminen on vaatinut.

Parhaat väitöslahjat

Riippumatta siitä, minkälaisista elämyksistä lahjan saaja pitää, autamme sinua löytämään täydellisen väitöslahjan hemmottelemaan niitä, jotka haluavat hemmottelua (erinomainen valinta suuren väitösurakan jälkeen) – tietenkin unohtamatta jännittäviä ajokokemuksia superautoilla. Jos lahjan saajan pitää päästä päästelemään vähän höyryjä tämän väitöstilaisuuden jälkeen, valitse esimerkiksi kylpyläloma kotimaassa tai spa-loma Virossa.