Kuninkaan tyttären kauneushetki

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

66 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kuninkaan tyttären kauneushetki

Itsetunto on kaunista, ja kauneus kohottaa itsetuntoa. Anna siis läheisellesi lahjaksi kauneushoito, joka nostattaa huulille itsevarman ja rakastavan hymyn.

Kuninkaan tytär kaunistautuu aina ennen tärkeää hetkeään valokeilassa. Oma prinsessasi pääsee nyt hoitoon, joka kirkastaa hymyn ja kasvot kauttaaltaan. Kasvojen kuoriva puhdistus, kosteuttava hyaluronihapponaamio sekä minimanikyyri tarkoittavat, että hoidon jälkeen prinsessa tulee hehkumaan luonnollista kauneutta ilman meikkiäkin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä kauneushoito on omiaan ennen merkkipäivän loistohetkiä ja muita tapahtumia, joista prinsessanne luonnollista hehkeyttä muistellaan valokuvien värittämänä vielä vuosikymmenien kuluttua. 40 minuuttia kestävään hoitopakettiin sisältyy seuraavat edut:

  • Kasvojen kuoriva puhdistus
  • Kosteuttava hyaluronihapponaamio
  • Minimanikyyri

Kenelle elämyslahja sopii?

Jos koet itsesi kuninkaaksi tai kuningattareksi, niin kyseessä on mielestämme itsestäänselvä lahjavalinta omalle tyttärellenne. Sopii myös mainiosti lahjoitettavaksi vaimolle, tyttöystävälle tai ystävättärelle, joka on ansainnut hohdokkaan kauneushoidon tärkeän merkkipäivän kunniaksi.

 


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.