Joululahja isälle

Katkaise tylsien lahjojen kierre ja yllätä isäsi lahjalla, joka jättää jäljen. Tälle sivulle olemme koonneet jokaisen perheen isälle sopivia joululahjaideoita. Jätä tilaa vievät tavarat kaupan hyllyyn ja yllätä isäsi jouluaattona elämyksellä! Miltä kuulostaisi esimerkiksi extreme-elämys ilmassa, maalla tai vedessä, rentouttava urheiluhieronta tai Ferrari-ajelu kiitoradalla? Suosituimpiin lahjaideoihin kuuluvat myös panimovierailu, Illallinen pimeässä ja rentoutuskellunta, joihin voit tutustua selaamalla alla olevia lahjavaihtoehtoja.

Villasukkia, suklaarasioita... Ja laskuvarjohyppy?

Vaikka monikaan meistä ei sitä uskalla jouluna ääneen sanoa, on kaikki perinteiset joululahjaideat jo saatu ja nähty monena peräkkäisenä jouluna. Perinteisetkin lahjaideat ovat toki hyviä vaihtoehtoja – mutta jos haluat räväyttää ja tarjota isällesi ikimuistoisen joulun, anna hänelle mahdollisuus toteuttaa haaveensa Lamborghinilla kurvailusta, taivaalla liitämisestä tai oman rakkaan kanssa vietetystä laatuajasta.

Tältä sivulta löytyy jokaiselle isälle sopiva joululahja! Lisää hyviä lahjavinkkejä löydät joululahjoista miehelle. Katso myös täysi kokoelma Elämyslahjojen joululahjaideoista.

Selaa kategorioita
Näytetään: 824
Elämyksiä nähty 60 / 824
Rullasitko tänne asti saadaksesi nippelitietoa joululahjoista isälle? Olet onnekas, koska tässä sitä tulee. Tästä kategoriasta löytyy yli 600 joululahjaideaa isälle (niiden joukosta löytyy taatusti sopiva paketti myös sinun isäukollesi). Edullisin lahja on 10 €:n arvoinen avoin elämyslahjakortti ja kallein elämys on rallikoulu neljälle henkilölle. Kolme suosituinta joululahjaa isälle ovat avoin elämyslahjakortti, panimovierailu 4:n oluen tastingilla ja illallinen pimeässä.

Mitä joululahjaksi isälle? Isä ansaitsee erityisen joululahjan. Joulu on täydellinen aika näyttää isälle, kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Elämyslahja tuo hymyn isukin huulille ja hän muistaa sen vielä vuosienkin päästä. Tästä kategoriasta löydät lahjoja aina adrenaliinin täyteisistä seikkailuista rauhallisiin illallishetkiin. Jokainen isä ilahtuu taatusti olut-tastingista tai Ferrari-ajelusta. Hurjapäisempään makuun sopii esimerkiksi sukelluskokeilu tai pistooliammunta. Jos olet epävarma elämyksen valinnassa, on avoin lahjakortti erinomainen valinta. Avoimella lahjakortilla iskä saa itse valita mieluisimman elämyksen yli 1300 elämyksen joukosta.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.