Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Body Delax -mangohoito (90 min)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Body Delax -mangohoito (90 min)

Turku
1 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Mangonmakeita hemmotteluhetkiä

Jokainen meistä tarvitsee erityisiä hetkiä arkisten rutiiniensa rinnalle antamaan uutta energiaa, jonka avulla jaksaisimme taas jatkaa päivää hymyssä suin. Täydelliseksi ratkaisuksi ongelmaan tarjoamme ihastuttavaa mangohierontaa, joka lisää lahjan saajan elinvoimaa, energisyyttä ja hyvänolontunnetta jo yhden perusteellisen hoitokerran jälkeen. 

90 minuuttia kestävän hemmotteluhieronnan aikana läheisesi pääsee unohtamaan arkiset murheensa ja rentoutumaan täydellisesti, joten loppuviikon akut on ladattu takuulla täyteen. 

Mitä elämyslahja sisältää?

90 minuuttia kestävä hieronta auttaa stressin ja lihasjännitysten lievittämiseen sekä edistää kehon verenkiertoa. Ihoa pehmittävä, kosteuttava ja ravitseva mangovoi sopii hyvin kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon, silottaen karhean ja kuivan ihon pehmeämmäksi. Mangovoi ja myös hoidossa käytettävät kookos- ja arganöljyt sisältävät runsaasti antioksidantteja ja ovat siksi omiaan tarjoamaan tehokkaan anti-age-hoidon kasvoille ja vartalolle.

Kenelle elämyslahja sopii?

Hoito sopii kaikille rentoutuksen tarpeessa oleville läheisille. Suosittelemme elämystä erityisesti stressinpurkuun tai ylelliseen hemmotteluun kiireisille äideille ja muille uudenlaisista hierontahoidoista kiinnostuneille sukulaisille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

90 min

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.