Glory for you -hoitopaketti kahdelle

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
2 henkilöä

318 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kauneushoitoja ja hierontaa yhdessä

Tässä parihoidossa pääsee kokemaan hoitonautinnon yhteisessä hoitohuoneessa. Lahjansaajille tehdään rentouttava Kuumakivi ja Aromaattinen hieronta, jossa kuumat kivet liukuvat öljyn avulla heidän kehoillaan avaten lempeästi lihaskireyksiä samalla kun eteeriset öljyt rentouttavat ja energisoivat niin kehoa kuin mieltäkin. Heille tehdään ihoa kirkastava ja heleyttävä kasvohoito, jonka aikana myös heidän silmänympärys- ja huultenympärysiho saavat ansaitsemaansa huomiota. Naamioiden aikana he saavat nauttia rentouttavasta decoltee-niska-hartia-seudun hieronnasta.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämän lahjan antamalla läheisesi pääsevät nauttimaan 90 minuuttia kestävästä hemmottelupaketista, johon sisältyy kasvohoidot ja rentouttavat hieronnat Helsingin Kampissa. Paketti etenee seuraavissa vaiheissa:

  • Kirkastava kasvohoito
  • Silmänympärys- ja huulihoito
  • Kuumakivihieronta
  • Aromaattinen vartalohieronta

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämyslahja sopii loistavasti pariskunnille tai ystäville, jotka ovat ansainneet hetkellisen vapautuksen puuduttavista ruutineistaan.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

90 min

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.