Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Arctic Outdoor Laser Tag

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Arctic Outdoor Laser Tag

Levi
1 henkilöä

55 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Vauhdikkaita hetkiä laserien välkkeessä

Ulkolaserpelit tarjoavat kehittyneen ulottuvuuden strategisiin taisteluhetkiin Levin lumisissa maisemissa. Strategioi, hiivi, maastoudu ja juokse joukkueesi puolesta – ammu vastustajan tarkka-ampuja alas ja suojaa omaasi, hyökkää ja valloita rakennuksia, tiputa vastustajat ja väistele osumia!

Talvisen Lapin arktinen pimeys virittää jokaisen kokeneen metsästäjän aistit äärimmilleen. Hylätyt rakennukset, tarkka-ampujatornit, rakenneseinämät, lumibunkkerit ja -vallihaudat sekä laser-, valo- ja savuefektit tarjoavat huikean pelikokemuksen, joka saa osallistujat janoamaan aina vain lisää.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tähän elämykseen sisältyy kahden tunnin kestoinen ulkolaserpeli, josta ei vauhtia puutu. Jokainen osallistuja pukee ylleen Camo-kypärän osuma-antureilla ja väritunnistimilla, minkä lisäksi pelaajat saavat valita käyttöönsä joko lähitaisteluun tai pitkiin etäisyyksiin sopivan laseraseen:

  • Puoliautomaattiset/automaattiset MS4-pelimerkkaimet: LCD-näyttö (näytössä mm. peliaika, pisteet, sija, osumat), laser- sekä linssitähtäin, osuma-anturit ja väritunnistimet
  • Isot Sniper-merkkaimet: kiikaritähtäin, LCD-näyttö (näytössä mm. peliaika, pisteet, sija, osumat) sekä osuma-anturit ja väritunnistimet

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä elämys on suunnattu pääasiallisesti aikuisille ja nuorille, mutta myös alle 7-vuotiaat lapset ovat tervetulleita pelaamaan aikuisten seurassa. Riittää, kun osallistuja jaksaa kantaa varusteensa ja liikkua pelin keston ajan.

 


Sijainti

Levi

Vaatteet

Mukaan tarvitsee vain pelivaatetuksen: esim. tekninen kerros + verkkarit, kevyt pipo ja kevyet hanskat. Kengät, joilla mukava liikkua esim. lenkkarit. Lumi ei ole sohjoista tai märkää ja alusta tampattu tasaiseksi.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Marraskuu 2017 - Maaliskuu 2018

Lisätiedot

Lahjakortti Winter Laser World - Leville voimassa marraskuu 2017 – maaliskuu 2018 välisenä aikana.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.