Otsikko

Elämyskuvakilpailu 2013

 

Kuvakilpailu – lähetä kuva huikeimmasta elämyksestäsi ja voita kevytilmailun tutustumiskurssi!

"Oletko SINÄ kokeillut elämystä?" -kuvakilpailun aiheena ovat elämykset. Haluamme tietää ja nähdä millaisia elämyksiä sinä tai läheisesi on kokenut.

Kuvat julkaistaan Facebookissa, jossa niitä voi äänestää tykkäämällä. Eniten tykkäyksiä kerännyt kuva voittaa. 

Kuinka osallistua?

  1. Lähetä itse ottamasi kuva elämystilanteesta osoitteeseen tiina@elamyslahjat.fi. Sisällytä viestiin nimesi, nimi kuvalle, ja kuvan tarina muutamalla sanalla. 
  2. Kerro kavereillesi että olet osallistunut kilpailuun. Voit myös lisätä itsesi kuvaan Facebookin tag-toiminnolla, jotta ystäväsi näkisivät sen helpommin.
  3. Eniten tykkäyksiä kerännyt kuva voittaa! 

Kuvakilpailun palkintona on Kevytilmailun tutustumiskurssi (arvo 149 €). 

P.S. Pidennettiin valokuvakilpailun kestoa. Valokuvia voi lähettää 27. marraskuuhun asti!

Osallistu

Kilpailun säännöt:

  • Elämyskuvakilpailun ”Oletko SINÄ kokeillut elämystä?“ järjestää ElämysLahjat.fi
  • Kilpailuaika 10.- 27.11.2013.
  • Kuvaajalla on oltava täydet oikeudet kuviinsa, ja jos kuvissa esiintyy henkilöitä, on kuvaajan varmistettava myös näiden suostumus kuvan julkaisemiseen. Osallistujat luovuttavat kilpailun järjestäjille kuvien käyttöoikeudet ilman erillistä korvausta kilpailua koskevaa tiedotusta sekä artikkeleita varten.
  • Kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun enintään viisi kuvaa. Kuvat eivät saa olla manipuloituja. Kuvien tulee olla JPG-muodossa ja ne tulee lähettää osoitteeseen tiina@elamyslahjat.fi
  • ElämysLahjat.fi varaa oikeuden muokata ja rajata kilpailuun lähetettyjä kuvia. Kaikki kuvat tarkistetaan ennen Facebookiin julkaisua. Loukkaavat sekä rikokseen yllyttävät kuvat, kommentit tai linkitykset on ehdottomasti kielletty ja ne hylätään automaattisesti.
  • Voittajan valinta: Facebook-tykkäyksistä eniten ääniä saaneen kuvan lähettäjä voittaa palkinnoksi Kevytilmailun tutustumiskurssin.

>> Facebook-albumi >>

Lisätiedot:
Tiina Kraus
ElämysLahjat.fi
tiina@elamyslahjat.fi

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.