Illallinen pimeässä Helsinki

Koe "Illallinen pimeässä" — ainutlaatuinen ja jännittävä ravintolakokemus, joka haastaa makuaistin aivan uudella tavalla. Tarjolla on taidokkaiden kokkien valmistamia herkkuja täysin pilkkopimeässä tarjoiltuna. Tervetuloa pimeään. Tiesitkö, että illallinen pimeässä on Elämyslahjojen oma konsepti? Suomen lisäksi sitä järjestetään Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Elämyksestä on nopeasti tullut yksi suosituimmista elämyslahjoista, ja jo tuhannet ruokaelämysten ystävät ovat ostaneet sen lahjaksi ympäri Eurooppaa. Suosituin vaihtoehto Helsingissä on illallinen pimeässä kahdelle.


Selaa kategorioita
Illallinen pimeässä tarjoillaan Helsingissä ravintola Sipulissa. Ravintola Sipuli on rakennettu vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin Katajanokan Kanavarannassa. Monipuolinen ravintolakokonaisuus ja kansainvälinen keittiö tarjoilee vierailleen erinomaista ruokaa ja palvelua. Tämä illallinen ei kuitenkaan suju täysin perinteisissä merkeissä, sillä kolmen ruokalajin yllätysmenu tarjoillaan pilkkopimeässä ravintola Sipulissa. Ravintola Sipuli on osa Royal Ravintolat -ketjua. Järjestämme ravintola Sipulin kanssa yhteistyössä Illallinen pimeässä -ruokailuelämystä ja Wine in the Dark -viinielämystä. Tervetuloa illalliselle pimeään ravintola Sipuliin!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.