Otsikko

Black Week -20% kampanjan käyttöehdot

Kampanja | Black Week -20%


I. Yleiset määräykset
1.1. Kampanjamyynnin järjestäjä on Elämyslahjat Oy, jonka kotipaikka on Turku. Sijainti: Linnoitustie 4A, 02600 Espoo (ei käyntiosoite)

1.2. Kampanja järjestetään 20.-27.11.2023 tai kunnes toisin ilmoitetaan.
1.3. Kampanja on valtakunnallinen.
1.4. Näissä ehdoissa määritellään säännöt kampanjan toteuttamiselle, jossa on 20 %:n alennus 20 - 27.11.2023 ostetuista tuotteista Elämyslahjojen myyntipisteiltä sekä verkkokaupasta.
1.5. Määritelmät:
Näissä säännöissä käytetyillä termeillä tarkoitetaan:

Verkkokauppa - verkkosivustot ja muut Internetin kautta saataville asetetut verkkotyökalut, jotka ovat Elämyslahjat Oy:n omistuksessa tai käytössä ja jotka ovat saatavilla osoitteessa https://www.elamyslahjat.fi/ tai missä tahansa muussa Elämyslahjat Oy:n omistuksessa tai käytössä olevassa osoitteessa;
Myymälät - Elämyslahjojen omat vähittäismyymälät, joissa tuotteita myydään ja joissa tilaukset voidaan noutaa henkilökohtaisesti. Nykyinen luettelo myymälöistä löytyy osoitteesta
https://www.elamyslahjat.fi/salepoints/
Menettelytavat - nämä menettelytavat;

Kampanja - näissä käyttöehdoissa tarkoitettu 20% joulualennukseen liittyvä kampanja;

Kampanjaan osallistujat - henkilöt, jotka ovat ostaneet kampanjaan kuuluvia lahjoja myymälöissä ja verkossa;

III. Myynninedistämisen kohde ja periaatteet
1. Kampanjaan osallistuja on yksityinen henkilö, joka tekee 20.11.-27.11.2023 välisenä aikana Elämyslahjojen verkkokaupassa tai myyntipisteellä ostoksia enintään 5000 eurolla.
2. Alennetut tuotteet ovat saatavilla osoitteessa: https://www.elamyslahjat.fi/ ja Elämyslahjat Oy:n myymälöissä.
3. Kampanja ei ole yhdistettävissä muihin kampanjatoimiin ja myynteihin.
4. Alennuskuponkia/alennuskoodia ja avointa lahjakorttia ei voi yhdistää toisiinsa tai muihin kampanjoihin
5. Avoimet lahjakortit eivät sisälly kampanjaan.
6. Tehdessään minkä tahansa yli 49€ ostoksen kampanja-aikana asiakas saa 5 euron arvoisen alennuskupongin (myymälä) tai sähköpostitse lähetetyn alennuskoodin (verkkokauppa), jonka voi käyttää 1- 31.12.2023 välisenä aikana vähintään 49 euron arvoisten ostosten yhteydessä.

IV. Valitusmenettely
4.1. Osallistujat voivat tehdä kampanjaa koskevia valituksia sähköisesti tai kirjallisesti.
4.2. Valituksessa on mainittava: osallistujan etu- ja sukunimi ja tarkka osoite sekä yksityiskohtainen kuvaus ja syy valitukseen. Sähköisessä muodossa olevat valitukset on lähetettävä osoitteeseen: info@elamyslahjat.fi Sähköpostin otsikko: "Black Week 2023 - valitus" Kirjalliset valitukset on lähetettävä osoitteeseen: Elämyslahjat Oy, Linnoitustie 4A, 02600 Espoo: "Black Week 2023 - valitus".
4.3. Valitukset käsitellään 7 päivän kuluessa siitä, kun järjestäjä on vastaanottanut ne.
4.4. Valitukset käsitellään näiden sääntöjen perusteella.
4.5. Osallistujalle ilmoitetaan päätöksestä kirjeellä, joka lähetetään kirjallisessa valituksessa annettuun osoitteeseen 7 päivän kuluessa valituksen käsittelypäivästä tai sähköisesti toimitetussa valituksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

V. Henkilötietojen käsittely
5.1. Osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti.
5.2. Kampanjaan osallistujien toimittamien henkilötietojen hallinnoija on Elämyslahjat Oy
5.3. Kampanjan asianmukaisen toteuttamisen suorittamiseksi järjestäjän tulee säilöä ja käsitellä osallistujan tietoja Suomen Tietosuojalain 1050/2018 mukaisesti.
5.4. Tietosuojalain pakottavien säännösten perusteella kilpailun osallistujalla on oikeus tutustua henkilötietoihinsa ja hän voi milloin tahansa pyytää niiden oikaisemista tai poistamista.

VI. Loppumääräykset
6. 1 Nämä ehdot ovat saatavilla Elämyslahjat.fi verkkosivustolla ja järjestäjän toimistossa.
6. 2. Nämä ehdot ovat saatavilla Elämyslajat.fi verkkosivustolla osoitteessa: https://www.elamyslahjat.fi/kampanjan-kayttoehdot-black-week/.
Nämä Ehdot ovat ainoa asiakirja, jossa kampanjan säännöt esitetään. Kaikki myynninedistämis- ja mainosmateriaali on tarkoitettu vain tiedoksi.
Kaikki kampanjaan liittyvien velvoitteiden täyttämisestä aiheutuvat riidat ratkaistaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa sovellettavien säännösten mukaisesti.


Kampanja | Saat 5€ jouluostoksiin

I YLEISET MÄÄRÄYKSET
1.1. “Saat 5€ jouluostoksiin” -Elämyslahjat Oy, jonka kotipaikka on Turku. Sijainti: Linnoitustie 4A, 02600 Espoo (ei käyntiosoite)
1.2. Alekoodi on voimassa 1.-31.12.2023 tai kunnes toisin ilmoitetaan.
1.3. Kampanja on valtakunnallinen.
1.4. Näissä ehdoissa määritellään säännöt kampanjalle, jossa Elämyslahjojen myymälöissä myönnetään 5 euron alennus vähintään 49 euron ostoksista 1.-31.12.2023 välisenä aikana.
1.5. Määritelmät:
Näissä säännöissä käytetyillä termeillä tarkoitetaan:
Verkkokauppa ja muut Internetin kautta saataville asetetut verkkotyökalut, jotka ovat Elämyslahjat Oy:n omistuksessa tai käytössä ja jotka ovat saatavilla osoitteessa https://www.elamyslahjat.fi/ tai muussa Elämyslahjat Oy:n omistuksessa tai käytössä olevassa osoitteessa;

Myymälät - Elämyslahjojen omat vähittäismyymälät, joissa tuotteita myydään ja joissa on mahdollista noutaa tilaukset henkilökohtaisesti. Nykyinen luettelo myymälöistä löytyy osoitteesta
https://www.elamyslahjat.fi/salepoints/.
Menettelytavat - nämä menettelytavat;
Kampanja - näissä käyttöehdoissa tarkoitettu 5 euron joulualennukseen liittyvä kampanja;
Kampanjaan osallistujat - henkilöt, jotka ovat ostaneet kampanjaan kuuluvia lahjoja liikkeistä ja verkosta;

II OSALLISTUMISEHDOT “Saat 5€ jouluostoksiin” -tarjoukseen
2.1. Osallistuja voi olla henkilö, joka on täysin oikeustoimikelpoinen (yli 18-vuotias henkilö, joka ei ole siviililain mukaan osittain tai kokonaan vajaavaltainen). Henkilöt, joilla ei ole täyttä oikeustoimikelpoisuutta, voivat osallistua Kampanjaan lakisääteisen edustajansa/laillisen holhoojansa avustuksella), jotka ovat tutustuneet näiden sääntöjen sisältöön ja hyväksyvät niiden määräykset.
2.2. Kampanja koskee kaikkia Elämyslahjat.fi verkkokaupasta ja Elämyslahjojen myymälöistä ostettuja tuotteita, lahjakortteja lukuun ottamatta, 1.-31.12.2023 välisenä aikana.

III “Saat 5€ jouluostoksiin KAMPANJAN SÄÄNNÖT
3.1. Kampanja on voimassa Elämyslahjat.fi-verkkokaupassa 1.-31.12.2023 kello 23.59 asti (päivämäärä ja kellonaika, jolloin tilaus tehdään, ratkaisee) ja myymälöissä 1.-30.12.2023 niiden aukioloaikoina kello 9-22 (päivämäärä ja kellonaika, jolloin lahja ostetaan, ratkaisee).
3.2. Ajantasainen luettelo kampanjaan osallistuvista myymälöistä löytyy osoitteesta: https://www.elamyslahjat.fi/salepoints/
3.3. “Saat 5€ jouluostoksiin -lauseella toteutettavan kampanjan kohteena on mahdollisuus käyttää 5 euron arvoinen alennusseteli (myymälät) tai alennuskoodi (verkkokauppa) järjestäjän verkkokaupassa tai Elämyslahjojen myyymälöissä vähintään 49 euron arvoisten ostosten yhteydessä.
3.4. Asiakkaalle myönnetään 5 euron alennuskuponki ostoksista, jotka on tehty Elämyslahjojen myymälöissä 20-27.11.2023 välisenä aikana.
3.5. Alennuskuponkia/alennuskoodia ei voi lunastaa käteisellä.
3.6. Alennuskuponkia/alennuskoodia ja avointa lahjakorttia ei voi yhdistää toisiinsa tai muihin kampanjoihin
3.7. Alennuskupongilla/alennuskoodilla ei alenneta lahjakortteja.
3.8. Alennuskuponki/alennuskoodi on kertaluonteinen.
3.9. Alennuskuponkia/alennuskoodia ei voi palauttaa.
3.10. Kampanja ei ole yhdistettävissä muihin Elämyslahjojen järjestämiin kampanjatoimiin.
3.11. Alennuskupongilla/alennuskoodilla ostetun tuotteen palauttaminen johtaa alennuksen peruuttamiseen - 5 €.
3.12. Elämyslahjat.fi-sivustolla ja Elämyslahjojen myymälöissä esitetyt mainosmateriaalit eivät ole siviililain 66 §:n 1 momentissa tarkoitettu tarjous.

IV SÄÄNNÖKSET OSTOPALVELUJEN VALITUKSISTA “SAAT 5€ JOULUOSTOKSIIN -KAMPANJAAN LIITTYVISTÄ VALITUKSISTA
4.1. Osallistujat voivat tehdä kampanjaa koskevia valituksia sähköisesti tai kirjallisesti.
4.2. Valituksessa on mainittava: osallistujan etu- ja sukunimi ja tarkka osoite sekä yksityiskohtainen kuvaus ja syy valitukseen. Sähköisessä muodossa olevat valitukset on lähetettävä osoitteeseen: info@elamyslahjat.fi Sähköpostin otsikko: "5 euroa jouluksi - valitus" . Kirjalliset valitukset on lähetettävä osoitteeseen: Elämyslahjat Oy, Linnoitustie 4A, 02600 Espoo
4.3. Valitukset käsitellään 7 päivän kuluessa siitä, kun järjestäjä on vastaanottanut ne.
4.4. Valitukset käsitellään näiden sääntöjen perusteella.
4.5. Osallistujalle ilmoitetaan päätöksestä kirjeellä, joka lähetetään kirjallisessa valituksessa annettuun osoitteeseen 7 päivän kuluessa valituksen käsittelypäivästä tai sähköisesti toimitetussa valituksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

V. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
5.1. Osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti.
5.2. Kampanjaan osallistujien toimittamien henkilötietojen hallinnoija on Elämyslahjat Oy
5.3. Järjestäjä käsittelee kampanjamyynnin asianmukaista toteuttamista varten osallistujan sähköpostiviestissä toimittamia henkilötietoja ehtojen 2.3 kohdan mukaisesti 29. elokuuta 1997 annetun henkilötietolain (konsolidoitu teksti: Journal of Laws 2002, nro 101, kohta 926, sellaisena kuin se on muutettuna) 23 §:n 1 momentin 3 kohdan mukaisesti.
5.4. Tietosuojalain pakottavien säännösten perusteella kilpailun osallistujalla on oikeus tutustua henkilötietoihinsa ja hän voi milloin tahansa pyytää niiden korjaamista tai poistamista.

VI. LOPPUSÄÄNNÖKSET
6.1 Nämä ehdot ovat saatavilla Elämyslahjat.fi -verkkosivustolla ja järjestäjän kotipaikassa.
6. 2. Nämä ehdot ovat saatavilla Elämyslahjat.fi verkkosivustolla osoitteessa: https://www.elamyslahjat.fi/kampanjan-kayttoehdot-black-week/
Nämä ehdot ovat ainoa asiakirja, jossa kampanjan säännöt esitetään. Kaikki myynninedistämis- ja mainosmateriaali on tarkoitettu vain tietojen käsittelyyn.
Kaikki kampanjaan liittyvien velvoitteiden täyttämisestä aiheutuvat riidat ratkaistaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa sovellettavien säännösten mukaisesti.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.