Otsikko

Kampanjan “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta” käyttöehdot

§ 1 Yleiset määräykset

1. Kampanjan järjestäjä on Elämyslahjat Oy (y-2327383-7). Yrityksen virallinen kotipaikka on Turku. Osoite Linnoitustie 4 A, Espoo.
2. Kampanjan voimassaolo on 17.11.2023 - 15.12.2023 tai toistaiseksi
3. Kampanja on valtakunnallinen
4. Määritelmät:
Näissä käyttöehdoissa esiintyvät termit:
Elämyslahjat Oy – käsittää yrityksen verkkosivut www.elamyslahjat.fi ja Elämyslahjat Oy:n myyntipisteet, ellei toisin mainita
Käyttöehdot – kampanjan “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta” sitovat ehdot
Myynninedistäminen – Kampanjamateriaalit Elämyslahjat Oy:n myyntipisteillä ja verkkosivuilla
Kampanjaan osallistuminen – Henkilö joka tilaa uutiskirjeen ensitilaajana kampanjan voimassaolon aikana.

§ 2 Kampanjaehdot “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta”

1. Kampanja “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta” on voimassa Elämyslahjat Oy:n verkkosivuilla www.elamyslahjat.fi
2. Kampanja “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta” tarjoaa Elämyslahjat Oy uutiskirjeen ensitilaajalle 10€:n alennuskoodin joka on hyödynnettävissä ensimmäiseen vähintään 100€:n ostokseen joko Elämyslahjat Oy:n verkkosivuilla tai myyntipisteillä. Uutiskirje tilataan joko Elämyslahjat Oy verkkosivujen tai Elämyslahjat Oy:n sosiaalisen median kautta mm. Facebook (Meta Ads- tai Google Ads- lomake).
3. Kampanjan alennuskoodi on voimassa osallistumis päivämäärästä 30.11.2024 asti.
4. Kampanjaedun alennuskoodi saapuu sähköpostiin heti kun osallistuja on vahvistanut uutiskirjetilauksensa sähköpostista.
5. Vain uutiskirjeen ensitilaajat ovat oikeutettuja kampanjaetuun.
6. Hyödyntämällä kampanjaa osallistuja hyväksyy Elämyslahjojen tietojenkäsittelyn seuraavissa viestintäkanavissa: sähköposti, puhelin, tekstiviesti, multimediaviesti.
7.Kampanjaetua ei voi hyödyntää muihin Elämyslahjat Oy:n alennuksiin tai kampanjoihin.
8. Osoitteessa www.elamyslahjat.fi tai Elämyslahjat Oy:n sosiaalisessa mediassa esitetyt viestintä- ja mainosmateriaalit tai muut myynninedistämismateriaalit eivät muuta kampanjan käyttöehtoja.
9. Jos kampanjaedulla ostetusta tilauksesta palautetaan jokin tuote, johtaa se myös alennuksen peruuntumiseen.
10. Kampanjan “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta” etu toimitetaan osallistujalle sähköpostitse ja alennuskoodi on käytettävissä verkkosivujen ostoskorissa (elamyslahjat.fi) tai myyntipisteellä annettaessa alennuskoodi myyjälle ostosten yhteydessä.
11. Kampanjaedulla ostetut elämykset tulee olla hyödynnettynä voimassaolon puitteissa eikä kampanjaetu vaikuta lahjakortin voimassaoloaikaan.


§ 3 Kampanjan ajankohta ja sijainti

1. Kampanja on voimassa ajankohdasta 17.11.2023 - 15.12.2023 klo 23:59 asti (uutiskirjeen tilauspäivämäärä ja -aika ratkaisevat kampanjaan osallistumisessa). Uutiskirjeen tilaaminen onnistuu Meta Ads-ja Google Ads- lomakkeiden kautta.

§ 4 Valitusten ja reklamaatioiden käsittely

1. Osallistujat voivat valittaa tai reklamoida sähköpostitse kampanjaan liittyviin asioihin osoitteeseen info@elamyslahjat.fi
2. Valituksia ja reklamaatioita käsittelemiseksi osallistujalta tarvitaan seuraavat tiedot; etunimi, sukunimi, osoite ja yksityiskohtainen valituksen tai reklamaation kuvaus. Valitukset käsitellään sähköisesti ja reklamaatiot tulee toimittaa osoitteeseen info@elamyslahjat.fi otsikolla “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta”
3. Valitukset ja reklamaatiot käsitellään 14 päivän sisällä kampanjan järjestäjän (Elämyslahjat Oy) toimesta.
4. Kaikki valitukset ja reklamaatiot käsitellään näiden ehtojen mukaisesti.
5. Henkilö on oikeutettu kampanjaetuun tilatessaan uutena asiakkaana Elämyslahjat Oy:n uutiskirjeen sähköpostiina mm. Elämyslahjojen verkkosivujen tai Elämyslahjojen sosiaalisen median kautta kampanjan voimassaolon puitteissa. Jokainen osallistuja saa kampanjaedun sähköpostiinsa alennuskoodin muodossa, joka on hyödynnettävissä ostoksen yhteydessä Elämyslahjojen verkkosivuilla (www.elamyslahjat.fi) tai kaikissa Elämyslahjat myyntipisteissä.

§ 5 Henkilötietojen käsittely

1. Osallistujan henkilötietojen käsittely tapahtuu Tietosuojalain 1050/2018 mukaisesti.
2. Kampanjaan osallistuvien henkilötiedoista vastaa rekisterinpitäjä Elämyslahjat Oy.
3. Kampanjan asianmukaisen toteuttamisen suorittamiseksi järjestäjän tulee säilöä ja käsitellä osallistujan tietoja Suomen Tietosuojalain 1050/2018 mukaisesti.

4. Kampanjaan osallistuvalla luonnollisella henkilöllä on Suomen tietosuojalain säännösten mukaisesti oikeus pääsyyn henkilökohtaisiin tietoihinsa yrityksen rekisteristä ja voi halutessaan pyytää tietojensa oikaisua tai poistamista.

§ 6 Loppumääräykset

1. Käyttöehdot ovat luettavissa Elämyslahjat Oy verkkosivuilla ja myös saatavilla kaikilla Elämyslahjat Oy:n myyntipisteillä.
2. Kampanjan käyttöehdot ovat kaikkien saatavilla osoitteesta www.elamyslahjat.fi
3. Nämä käyttöehdot määrittelevät kyseisen kampanjan ehdot ja sisällön. Kaikki viestinnässä ja markkinoinnissa käytettävät materiaalit ovat ainoastaan kuluttajalle tiedoksi, eivätkä täten muuta käyttöehtoja koskien kampanjaa.
4. Kaikki kampanjan velvoitteisiin liittyvät ristiriidat ratkaistaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa noudattaen Suomen lakia.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.