Mönkijäsafarit

Vauhdikkaat mönkijäsafarit

Mönkijöitä kutsutaan kaikkien maastojen ajoneuvoiksi - eikä suotta. Nämä pärisyttelijät vievät läpi mudan ja lumen, taattuun äijä-tyyliin. Miltä kuulostaisi mönkijäsafari tai haastava off road-kokemus maastoautolla? Mainio lahjaidea ystävälle, joka ei pelkää tosimenoa mudan roiskuessa!

Mönkijäsafarilla pääset ajamaan haastavassa maastossa ja nauttimaan Suomen luonnosta. Mönkijät ovat maastoautoja pienikokoisempia ja ne pääsevät paikkoihin, jotka ovat autojen ulottumattomissa. Mönkijöiden nelivedon ja runsaiden hevosvoimien avulla ne liikkuvat sulavasti haastavassakin maastossa.

Elämykselliset maastoautosafarit

Maastoautosafareilla ajetaan haastavissa maastoissa, joihin ei henkilöautoilla tai katumaastureilla ole asiaa. Maastoautosafareissa kerrotaan aluksi autoista ja mitä on tulossa. Tämän jälkeen suunnataan luontoon, josta löytyy haastavia reittejä. Maastoautot pystyvät ajamaan mudassa ja kapuamaan jyrkkiäkin mäkiä.

 

Näytetään: 12
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.