Otsikko

Lounasta, illallista ja shampanjaa 40 metrin korkeudessa: Dinner In The Sky

Maailmankuulu Dinner in the sky -taivasravintola asettui viikoksi Helsingin Rautatientorille. myi yksinoikeudella lippuja tapahtumaan Suomessa.

Tiimimme oli myös kolme päivää paikan päällä seuraamassa miltä illastaminen korkeudessa maistui. Otimme vastaan omia asiakkaitamme, jotka olivat saaneet lahjaksi ikimuistoisen illallisen taivaassa sekä jaoimme ElämysLahjojen markkinointimateriaalia ja ilmapalloja. Järjestimme Rautatientorilla myös elämyskilpailun, jossa ihmisillä oli mahdollisuus voittaa 10 euron lahjakortti nettikauppaan vastaamalla kysymyksiin elämyslahjoista. Vastaajat olivatkin hyvin fiksuja ja meidän piti antaa aika monta lahjakorttia palkinnoksi :)

Tapahtuma sai paljon huomiota sekä paikallisilta että turisteilta, ja mukana oli myös median edustajia. Lähes kaikki ohikulkijat ihmettelivät korkeuksissa nosturin vaijerissa roikkuvaa outoa laitetta. Saadessaan tietää että kyseessä on oikea taivasravintola ja laite on 40 metrin korkeuteen nostettava ruokapöytä, monella tuli kiire kotiin lippuja hankkimaan :)

Myös ElämysLahjojen porukalle kävi tuuri ja Dinner In The Sky -tiimi kutsui meidät illalliselle. Olin hyvin innoissani, koska kyseessä on todella eksklusiivinen illallinen. Tuntui kuin olisimme VIP-vieraita! Turvallisuus on Dinner In The Sky konseptissa hyvin tärkeä asia - turvavyöt tarkistettiin kahdesti, jotta kaikki olisi ihan varmasti kunnossa. Sen jälkeen iso ruokapöytä alkoi rauhallisesti nousta Helsingin yläpuolelle. Jo matkalla ylös meille kaikille tarjottiin Mumm-samppanjaa. Päivän kokkina toimi huippukokki Tommi Tuominen, joka oli valmistanut meille herkullisen neljän ruokalajin illallisen.

Illallinen oli taivasteemaan sopiva – en ole varmaan koskaan syönyt näin hyvää gourmet-ruokaa. Menussa oli esimerkiksi maa-artisokkaespumaa, tryffeliä, vasikankieltä ja -häntää, kanttarelleja ja perunavaahtoa. Jälkiruokana oli suklaa-boysenmarjamoussekakkua –paras suklaakakku mitä olen ikinä maistanut. Illallinen kesti yhteensä tunnin, mutta yläilmoissa mukavassa porukassa hyvää ruokaa ja laadukasta samppanjaa nauttiessa aikaa kului nopeasti, ja hieno taivasravintola laskeutui takaisin maanpinnalle liian nopeasti…

Kiitos Dinner In The Sky -tiimille kesän parhaasta illallisesta – nähdään ensi vuonna :)

 

Kadri, maajohtaja
ElämysLahjat.fi

--
”Taivasravintola” on maailmanlaajuisesti tunnettu tapahtuma, jonka arvostettu amerikkalainen julkaisu Forbes valitsi maailman kymmenen erikoisimman ravintolakonseptin joukkoon. Vieraat nostetaan 40 metrin korkeuteen nauttimaan illallinen erikoisvalmisteisen Dinner in the Sky -pöydän ääressä. Tapahtuman isäntinä toimivat paikalliset ja kansainväliset huippukokit. Päivän kokki laatii menut ja valmistaa ruoat. Hän myös tarjoilee illallisen 40 metrin korkeudessa kaupungin yllä.


Osta liput Dinner in the Sky -tapahtumaan.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.