Illallinen pimeässä Tampere

Koe "Illallinen pimeässä" — ainutlaatuinen ja jännittävä ravintolakokemus, joka haastaa makuaistin aivan uudella tavalla. Tarjolla on taidokkaiden kokkien valmistamia herkkuja täysin pilkkopimeässä tarjoiltuna. Tervetuloa pimeään.

Tiesitkö, että illallinen pimeässä on Elämyslahjojen oma konsepti? Suomen lisäksi sitä järjestetään Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Elämyksestä on nopeasti tullut yksi suosituimmista elämyslahjoista, ja jo tuhannet ruokaelämysten ystävät ovat ostaneet sen lahjaksi ympäri Eurooppaa. Suosituin vaihtoehto Suomessa on illallinen pimeässä kahdelle.

Tutustu myös Shitty Dinneriin!

Selaa kategorioita
Näytetään: 4

Illallinen pimeässä Tampere

Illallinen pimeässä tarjoillaan Tampereella Ravintola Tiiliholvissa. Vuonna 1968 perustettu Ravintola Tiiliholvi sijaitsee aivan Tampereen ytimessä, vain muutaman askelman päässä Kauppakadulta. Komean jugend-talon tunnelmallisessa kellarissa toimiva ravintola tarjoilee perinteistä ranskalaista ruokaa modernilla ja pohjoismaisella vivahteella.

Erilainen illalliselämys Tampereella

Tämä illallinen ei kuitenkaan suju täysin perinteisissä merkeissä, sillä kolmen ruokalajin yllätysmenu tarjoillaan pilkkopimeässä Ravintola Tiiliholvissa. Pimeässä makuaisti aktivoituu ja tunnelma kohoaa kellariravintolan holveihin asti. Tervetuloa nauttimaan illallinen pimeässä -elämyksestä Tampereelle!