Lamborghini-ajelu

Onko läheisesi haaveillut ajokokemuksesta hienolla urheiluautolla? Toteuta Lamborghini fanin haave ja anna hänelle lahjaksi unohtumaton ajoelämys tyylikkäällä ja tehokkaalla Lamborghini Gallardolla. Hurja 570 hevosvoiman teho tarjoa ainutlaatuisen ajokokemuksen.

Lamborghinilla pääsee kurvailemaan moottoriradalla tai kiihdyttämään kiitorataa pitkin. Voit antaa myös ajokortittomalle lahjaksi kyydityksen Lamborghinilla. Suomessa edelleen melko harvinainen kuuluisuus saa epäilyksettä päät kääntymään. Voit valita lahjaksi myös Ferrari-ajelun

Katso myös kaikki ajoelämykset! Löydät sieltä esim. F1-elämykset.

Selaa kategorioita
Näytetään: 7
Räikeä ja aggressiivinen, tyylikäs ja ketterä - Lamborghini on todellinen superauto! Älä pelkästään usko meidän sanaamme: tule kokemaan itse, miltä Lamborghini Gallardon uskomattomat tehot tuntuvat! Elämyslahjat toteuttaa jokaisen superautoista kiinnostuneen unelmat! Lamborghini-ajoelämyksiä järjestetään vuonna 2019 Malmin kiitoradalla ja Alastaron mootoriradalla. Aikaisemmin tavallisilla tallaajilla ei ole ollut mahdollisuutta ajaa satojen tuhansien eurojen arvoisella autolla, mutta nyt se on mahdollista! Räjähtäviä käännöksiä ja vauhdikkaita kiihdytyksiä, ajo-opettaja istuu koko ajan vieressäsi ja opastaa sinua saadaksesi kaiken hyödyn tämän mestariteoksen uskomattomista ominaisuuksista. Osta fantastinen Lamborghini-ajoelämys lahjaksi ystävälle tai hemmottele itseäsi. Valitse suosikkisi Lamborghini-ajoelämysten joukosta ja anna unelmien toteutua!