Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Bianco Blu:n lasinpuhallus- kokopäiväkurssi (2:lle)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Bianco Blu:n lasinpuhallus- kokopäiväkurssi (2:lle)

Fiskars
2 henkilöä

296 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
296 €

Hieno mahdollisuus luoda omia taideteoksia

Lasinpuhallus on lasinmuokkaustekniikka, joka otettiin käyttöön noin 100 vuotta eaa. Tähän ikivanhaan, perinteikkääseen valmistusmenetelmään lahjan saajan tutustuttaa Bianco Blu -lasistudio, joka sijaitsee Fiskarsin ruukissa, läntisellä Uudellamaalla. Studion naapurista löytyvät veneveistämö ja Takopaja - kyseessä on siis todellinen käsityöläisyhteisö luonnon keskellä, luovuuden lähteillä.

Tällä kurssilla ei otsaa rypistellä vaan asioita tehdään pilke silmäkulmassa. Jo noin 1000 kurssilaista on tutustunut lasinpuhallusoppiin Bianco Blu:n avustamana.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Kurssiin sisältyy teoriaosuus sekä 6 lasiesineen teko per osallistuja. Kurssin kokonaiskesto on kuusi tuntia, jos paikalla on vähintään 4 kurssilaista, päivän aikana pidetään ruokatauko. Sen lisäksi tarvittaessa kahvitauko. Alkeiskurssin pääpaino on lasinkäsittelyharjoittelussa ja omien esineiden valmistuksessa. Valmistettavat tuotteet on suunniteltu siten, että jokainen osallistuja varmasti onnistuu työssään (yleensä pullo, lintu ja paperipaino).

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta lasinpuhalluksesta ja jotka haluaisivat tutustua käsityönalaan sekä valmistaa ensimmäiset lasiesineensä. Oli kyseessä sitten ystävä, työkaveri tai vaikkapa kummitäti, tämä lahja on hieno elämys kenelle tahansa käsitöistä kiinnostuneelle.

Tiesitkö?
Lasinpuhallus tuli käyttöön lasiesineiden valmistuksessa 100-luvulla eaa. Puhaltamalla ilmaa sulaan lasimassaan se saadaan paisumaan ja sisälle muodostumaan ontelo. Sula lasimassa venyy, kun lasimassan atomien lujat sidokset muodostavat verkoston, minkä vuoksi sulalla lasilla on riittävän suuri viskositeetti puhallettavaksi.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Fiskars

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

6 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Kesto kahdelta osallistujalta 3 tuntia, välissä yksi tauko. 
Esineitä ei saa mukaan samana päivänä ja jos ne lähetetään asiakas maksaa rahdin.
www.biancoblu.fi


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.