Capoeira - Brasilialainen liikuntalaji

1 2 3 4 5 (1)
Helsinki
1 henkilöä

65 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Capoeira kehittää kehonhallintaa ja lihaskuntoa

Capoeira on brasilialainen liikuntalaji, jolla on kamppailulajin, tanssin ja akrobatian piirteitä. Se on moniulotteinen laji, jota pelataan afrobrasilialaisen musiikin tahdissa.  Capoeira on erinomainen laji kehonhallinnan, lihaskunnon ja liikkuvuuden kehittämiseen. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Tunneilla opitaan capoeira-liikkeitä, jotka vaihtelevat akrobatiasta ja väistöliikkeistä potkuihin ja muihin itsepuolustus- sekä tanssiliikkeisiin. Samalla, kun perusliikkeet tulevat tutuiksi, päästään jo hankittuja taitoja sovittamaan yhteen eri yhdistelmiksi ja sarjoiksi itse capoeira-peliä varten.

Elämyslahja sisältää capoeira-tunnit kuukauden ajan rajoituksetta. Capoeira-tunteja vetää taidokas brasilialainen Contra-Mestren arvon saavuttanut Pium kahdenkymmenen vuoden harjoittelukokemuksella.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tunnit sopivat kaikille aloitteiljoista konkareihin. Tunneille voi saapua ilmoittautumatta. Capoeira sopii kaikenikäisille, mutta lääkäriltä on hyvä saada varmistus, jos on vakavampia sairauksia.  

Tiesitkö?

Contra-Mestre on toiseksi korkein arvonimi capoeiran vyöjärjestelmässä. Kirjaimellisesti se tarkoittaa "mestaria vastaan". 


Sijainti

Helsinki

Kesto

1 kk (rajattomat tunnit)

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Aikataulu kevään tunneille:
http://fi.capoeirahelsinki.com/timetable/


Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.