Elämyspeli 5:lle viikonloppuna

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
5 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

You Have 60 Minutes To Escape - Can You Handle The EXITEment?

EXITE elämyspeli on mukaansatempaava, hauska ja jännittävä tosielämän pelikokemus, jossa tarkoituksena ryhmässä selviytyä lukuisista interaktiivisista tehtävistä ja selvittää tiensä ulos 60 minuutin ajan kuluessa tietyllä teemalla varustetusta huoneesta. Toisin kuin esimerkiksi tietokonepeleissä, live escape room-peleissä pelataan fyysisesti muiden ihmisten kanssa todellisessa tilassa ja näin ollen pelikokemus on entistä todentuntuisempi ja jännittävämpi.

Mitä elämyslahja sisältää?

Peli kestää ohjeistuksineen reilun tunnin. Peli ohjeistetaan ennen pelin alkua ja pelinvalvoja valvoo peliä jatkuvasti valvontakameran ja mikrofonin avulla. Jos peli tuntuu liian vaikealta, voivat pelaajat pyytää pelinvalvojalta vihjeitä päästäkseen eteenpäin.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Pelien ikäraja ilman aikuista on 15 vuotta, mutta aikuisten kanssa myös lapset voivat tulla pelaamaan, pelimme sopivat siis myös perheille. Pelissä ei tarvita voimaa tai erikoistietoja, vain hoksottimia ja normaali liikuntakyky. Pelejämme pystyy pelaamaan suomen ja englannin kielellä.

PELIT:

Airplane
Kymmenen kilometrin korkeudessa ei halua minkään menevän vikaan -- ainakaan näin pahasti! Rauhallinen lento muuttuu painajaiseksi, kun EXITE-Air:n kone kaapataan. Lentokoneen pelastaminen vaatii hermoja ja hoksottimia. Uskallatko astua koneeseen? Matkustamon korkeus 187 cm. Huone on haastava ja sopii varsinkin jo aiemmin huonepaon pelanneille.

4 Elements
Luotatko terävään älyysi ja tarkkoihin aisteihisi? Joudut luonnon keskelle elementtien armoille 60 minuutin ajaksi. Selvitä tulen, veden, ilman ja maan arvoitukset ja nauti näyttävistä ja mielenkiintoisista haasteista. Tämä kaunis kokemus jää takuulla mieleesi. Huone sopii hyvin ensikertalaisille ja perheille.

The Curse

Metsäretkellä voi löytää kaikenlaista – vaikka hylätyn mökinröttelön. Tämä pirtti on kuitenkin kaikkea muuta kuin hylätty. Mökissä majaileva shamaani langettaa päällenne kaamean kirouksen, joka teidän tulee kumota loitsuin tunnin kuluessa ennen kuin.. Astut mökkiin omalla vastuulla. Tämä huone sopii haasteesta pitäville ja etenkin kokeneille pelaajille.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

5 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Lahjakortti oikeuttaa peliin pe-su välisenä aikana


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.