Karpalo-puolukka hemmotteluhoito

1 2 3 4 5 (1)
Espoo
1 henkilöä

98 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Karpalo ja puolukka ovat luonnonlahja, joita voi käyttää monella eri tavalla.

Karpalo-puolukka hemmotteleva hoito sisältää koko varatalon kuorinnan, hieronnan, sekä kasvonaamion ja -hieronnan. Hoito kestää noin 90 minuuttia, jonka jälkeen nautitaan kuppi kuumaa yrttiteetä.

Karpalo ja puolukka sisältää runsaasti A, B, C, E-vitamiinia. Myös K, Mg, glykoli- (hedelmähappo) ja muita happoja, joiden vaikutus iholle on tärkeää. Ne vaalentaa pigmenttiläiskiä, palauttaa ihon heleyden, kimmoisuuden, pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Marjat ovat poimittu Keski-Suomeen luonnonsuojelualueelta.

 


Sijainti

Espoo

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Sopii: rasvaiselle iholle, ikääntyvälle iholle, couperosa.
Hoito ei sovi: puolukka ja karpalo allergisille.Asiakkaiden mielipiteet (1)

Mirja Raunio

Halusin ihanan elämyksen ja sain sen Puolukka-karpalo hoidolla. Hoito oli rentouttava ja hyväntuoksuinen. Senta joka teki sen minulle oli miellyttävä ja asiansa osaava. Hoidossa iho kuorittiin puolukka-karpalo ja scrup aineeella hellästi hieroen ja suihkun jälkeen hierottiin laventeli voide napakammin ihoon. Hoidon jälkeen olo rento ja ihana.Suosittelen kaikille jotka haluavat erilaisen kokemuksen itselleen tai antaa toiselle. Lopuksi sain juoda vielä kuuman yrtti teen. Kiitokset vielä

1
Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.