DMK Skin Revision™ -ihoa uudistava entsyymikasvohoito

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

170 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Ylellinen entsyymihoito piristämään päivääsi

Danné Kingin perustama konsepti perustuu voimakkaaseen ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen. Luonnon farmakologiaan perustuva ihon hoitomenetelmä on alunperin kehitetty ihotautilääkäreille. Jokainen hoito perustuu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja ihon kemiaan.

DMK Skin Revision™ -hoidoilla saat todellisia tuloksia unohtamatta hemmottelua. Terveysklinikka Pisarassa yhdistetään DMK Skin Revision™ -protokolla Method Pisara®-konseptiin, jotta saamme elvytettyä koko ihon ja kehon fysiologian ja näin saavutettua pitkäaikaisia ja ylläpidettäviä tuloksia.

Entsyymi uudistaa ihon solutomintaa, stimuloi kollageenin tuotantoa, poistaa kuollutta solukkoa, tuo uutta hapekasta verta hiusverisuoniin, soluaineenvaihduntaa, parantaa lymfakiertoa ja immuunitoimintoja. Entsyymihoito sopii esimerkiksi raskausajan hormonaalisten muutosten ja turvotuksen tukihoidoksi sekä hoidoksi ikääntymisen merkkejä, juonteita, aknea ja liikapigmentoitumista vastaan.

Mitä elämyslahjaan kuuluu?

  • Alkupuhdistus, kuorinta, entsyyminaamio ja loppuvoiteet. Lisäksi mekaaninen puhdistus tarvittaessa ja seerumit.
  • Entsyyminaamion vaikuttaessa (45 min.) tehdään rentouttava käsihieronta/jalkahieronta 
  • Ihoterapeutin tekemä yksilölinen hoito-ohjelma
Kenelle elämyslahja soveltuu?

Hoito sopii kaikille. 

Tiesitkö?
Method Pisara® on Terveysklinikka Pisaran rekisteröity palvelukonsepti, jonka päämääränä on ihmisen kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi. Kaikki Terveysklinikka Pisaran hoidot suoritetaan palvelukonseptin mukaisesti asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu yhdelle hengelle.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.