Kesäkauden kuumailmapallolento

1 2 3 4 5 (32)
Helsinki, Pori
1 henkilöä

295 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Lähetä ystäväsi kuumailmapallon kyytiin!

Unohtumaton lento kuumailmapallolla – taatusti hauska ja erilainen lahja! Kuumailmapallolennon korkeudelta kaupunkinäkymät avautuvat uudesta perspektiivistä. Virkistävän tuulenvireen puhaltaessa kasvoilla kaupunki paljastuu uudenlaisena kuumailmapallon lentäessä rauhallisesti maiseman yli.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjan saaja pääsee nauttimaan upeista maisemista ja rauhallisesta lennosta. Kokeneet lentäjät takaavat turvallisen lentoelämyksen.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kuumailmapallolento sopii hyvin jännitystä kaipaavalle ystävälle.

Kokemuksia:

Lue artikkeli, jossa Moottori-lehden toimittaja testaa kuumailmapallon.


Sijainti

Helsinki, Pori

Vaatteet

Säänmukainen ulkovaatetus. Hyvät varusteet lennolle ovat päähine, käsineet ja vuodenaikaan soveltuvat jalkineet, joilla selviät maastossa.

Kesto

Valmistelu ja kuumailmapallolla lentäminen kestää yhteensä 2-3 tuntia. Lentomatkustaminen on 1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Lentoja järjestetään säävarauksella. Lentosää, varaustilanne ja kokoontumispaikka tulee varmistaa kaksi päivää ennen lentopäivän aattoa lahjakortin mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. Touko-syyskuu.

Lisätiedot

Lennätys ei ole yksityinen lennätys, vaan siihen osallistuu useampi lennätettävä.Elämystestaajan kommentti

Kadri

Lento kuumailmapallolla = unelmien täyttyminen!

 

Kuumailmapallolennossa oli alusta loppuun asti kaikki elämyksellistä! Heti alussa minua ilahtutti se, että me kaikki pääsimme auttamaan pallon täyttämisessä. Pallo oli todellakin valtava ja työhön tarvittiin todella monta ihmistä. Kun pallo oli täytetty, ei enää ollut aikaa tuhlattavaksi – kaikki nopeasti koriin, jotta päästäisiin ilmaan. Lento oli mahtava! Pallo lensi leppoisasti tuulen mukana, mutta yläilmoissa tuulta ei pysty havaitsemaan samalla tavalla kuin maantasalla. Tunsin vain pallon lentävän sujuvasti ja kauniit maisemat aukesivat alapuolellani. Ja se hiljaisuus pilvien ympärillä – niin rentouttava ja mystinen. Vielä yksi kiva asia kuumailmapallolennossa oli se, että aina ei pilottikaan pysty ihan tarkalleen tietämään mihin lopulta laskeudutaan – kaikki riippuu tuulen suunnasta ja siitä mihin se kääntyy. Mutta tämä mielestäni tekeekin kuumailmapallolennosta elämyksellisen seikkailun. Noin tunnin jälkeen laskeuduttiin ja autettiin kasamaan pallo odottamaan uusia seikkailuja ja lentäjiä. Ensilentäjinä saimme mukaan myös hienot sertifikaatit lennosta. Tykkäsin niin kovasti!

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.