Klassinen hieronta kahdelle (45 min)

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
2 henkilöä

120 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kahden hengen nautintohetki 

Tästä lähtee kaksi lahjakärpästä yhdellä iskulla! Tarjoa läheisillesi rentouttava hoitohetki yhteisessä hoitohuoneessa klassisen hieronnan parissa.

Hieronnan parantava vaikutus voi olla se ratkaiseva tekijä, joka helpottaa läheistesi jaksamista jokapäiväisten askareiden parissa. Lihakset pääsevät joskus jumiutumaan lähes huomaamatta, ja koko viikko voi olla pilalla piinaavan niskan tai alaselän vuoksi. Niska-hartiaseudun vaivat ovat isoja ongelmia erityisesti toimistotyössä uurastaville, sillä staattinen istuma-asento rasittaa kehoa huomattavasti. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjaan sisältyy 45 minuutin kestoinen klassinen hieronta kahdelle Helsingin Kampissa.

Klassinen hieronta on hieronnan perinteisimpiä ja aikaisimpia muotoja, jossa kehon pehmeitä kudoksia käsitellään painelemalla ja työntämällä. Hieronta nopeuttaa verenkiertoa, auttaen näin happea kulkemaan lihaksiin tehokkaammin.

Kenelle elämyslahja sopii?

Klassinen hieronta sopii kaikille niska- ja selkäsäryistä kärsiville, työelämästä stressaantuneille sekä muuten vain kehoa rauhoittavaa käsittelyä kaipaaville läheisille.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

45 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.