Kokovartalon imukuppihieronta

1 2 3 4 5 (0)
Jyväskylä
1 henkilöä

83 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hyvinvointia imukupeista

Tervetuloa rentouttaviin ja ihoa helliviin hoitoihin! Tässä elämyksessä ollaan jännän äärellä, sillä lahjan vastaanottajan vartaloa hierotaan öljyä ja imukuppeja käyttäen. Hoito vaikuttaa pintaa syvemmälle: hieronta vilkastuttaa lymfa-aineenvaihduntaa ja poistaa tehokkaasti kehon kuona-aineita, jotka nopeuttavat vartalon vanhenemisprosessia ja ovat taustalla monissa eri vaivoissa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämys sisältää noin 90 minuutin kestoisen imukuppihieronnan, joka vilkastuttaa lymfa-aineenvaihduntaa ja poistaa tehokkaasti kuonaa osallistujan kehosta. Imukuppihieronnan avulla kehoa autetaan puhdistumaan ja rentoutumaan, samalla vaikuttaen ihoon nuorentavasti sisältä ulospäin. Keho tuntuu hoidon jälkeen ihanan kevyeltä ja hyvä olo valtaa koko mielen.

Kenelle elämyslahja sopii?

Imukuppihieronta sopii kelle tahansa läheiselle, erityisesti hierontojen ystävälle, joka haluaa kokeilla kehonhoidossaan täysin uudenlaisen elämyksen.
 


Sijainti

Jyväskylä

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

Noin 90 minuuttia

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.