Kalliokiipeily kuudelle

1 2 3 4 5 (0)
Tampere
6 henkilöä

220 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kalliokiipeilyä jylhissä maisemissa


Anna Suomen kiipeilyliiton kouluttaman kiipeilyohjaajan hoitaa varmistus ja opastaa sinut lajin alkeisiin - itse voit keskittyä nauttimaan yläköysikiipeilystä luonnonkalliolla! Tampereen ympäristön monista upeista kallioista löytyy jokaiselle ryhmälle vaatimustasoltaan sopiva suorituspaikka. Jos olet jo kokeillut köysilaskeutumista, antaa kalliokiipeily aivan uuden haasteen eteesi - pitääkö sinun otteesi suomalaisella graniitilla? Tule ja testaa oletko puuttuva lenkki apinan ja ihmisen välissä!


Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • n. 3 tunnin kiipeilyelämys 6 hengelle
  • varusteet, ohjaus
  • vastuuvakuutus

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kiipeily on loistavaa liikuntaa kenelle tahansa! Tämä elämys sopii hienosti myös polttariporukan ohjelmanumeroksi tai kivaksi synttärilahjaksi!


Kiipeily on jyrkkää kohdetta pitkin ylös nousemista omin voimin, yleensä jalkoja ja käsiä käyttäen. Kiipeily on entisaikoina ollut luonnollinen liikkumismuoto vaikeakulkuisessa maastossa vuoristossa tai tiheässä metsässä. Nykyisinkin alkuperäiskansojen ihmiset hakevat ruokaa puista kiipeämällä. Myös teollistuneissa maissa kiipeily on yksi liikkumismuoto muun muassa retkeillessä. Kun retkeiltäessä liikutaan esimerkiksi mäillä, tuntureilla tai vuoristossa, joudutaan kiipeämään rinteitä ylös ja alas. Monissa maissa, kuten Nepalissa, arkipäivän askareissa joudutaan kiipeämään ylös pitkiä vuorenrinteitä.

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Vaatteiden ja kenkien tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

Toimintaa voi seurata kallion alapuolelta. Kuvaamista varten on mahdollista sijoittaa yksi henkilö ankkureihin varmistettuna kallion reunalle.

Sää

Palvelua ei järjestetä sateen ja ukkosen aikana.

Lisätiedot

Päihteiden tai alkoholin alaisena ei voi osallistua. Alle 18-vuotiailla oltava huoltajan kirjallinen lupa osallistumiseen ja täysi-ikäinen henkilö mukana.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.