Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kuningattaren kauneushetki

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kuningattaren kauneushetki

Helsinki
1 henkilöä

88 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hyvinvoivat kasvot ja kauniit kynnet

Kaikki kuningattarien läheiset, käsi ylös! Mikäli sukulaisesi, puolisosi tai ystäväsi kaipaa kasvojen ja kynsien kuntoa kohottavaa hoitoa tai on ansainnut hemmotteluhetken palkinnoksi arjen uurastuksista, olet löytänyt oikean elämyslahjan juuri hänelle. Pieni hetki luksusta tuo hyvinvointia ja jaksamista pitkälle tuleviin arjen haasteisiin.

Mitä elämyslahja sisältää?

50 minuuttia kestävä kauneuselämys Helsingin Kampissa sisältää kasvojen puhdistuskuorinnan ja kosteuttavan hyaluronihapponaamion, minimanikyyrin sekä varpaankynsien siistimisen ja lakkauksen. Hyaluronihappo auttaa kiinteyttämään ihoa kasvojen alueella sen jälkeen, kun puhdistuskuorinta on kirkastanut kasvoja tervehdyttävällä vaikutuksellaan. Hoitohetken jälkeen iho hohtaa kauniina ja puhtaana.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämän elämyspaketin voi lahjoittaa esimerkiksi omalle kuningattarelleen eli äidille, vaimolle, tyttöystävälle tai muulle tärkeälle läheiselle.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

50 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.