Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kuninkaan ruhtinaallinen hoitopäivä

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kuninkaan ruhtinaallinen hoitopäivä

Helsinki
1 henkilöä

329 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
329 €

Kuninkaan ruhtinaallinen hoitopäivä

Tämä on Kuninkaan palautumispäivä! Mieltä ylentävän hierontasession aluksi hänen korkeutensa käy hierontapöydälle hemmoteltavaksi ja uudistuu 3,5 tunnin aikana kaikkeen tarvitsemaansa viisauteen. Noustessaan hänen korkeutensa on jälleen täysissä ruumiin voimissaan ja uuden energian virkistämä.

Kuninkaan keho hierotaan jälleen vetreäksi aromaattisilla ja puhtailla luonnon öljyillä sekä kuumilla luonnon kivillä, jolloin kaikki kuninkaallisten tehtävien tuomat paineet hellittävät ja poistuvat kehosta. Hänen jalkansa puhdistuvat ja pehmenevät jalkakylvyllä alkavassa jalkahoidossa. Hänen kasvojensa hipiä hoidetaan suurella ammattitaidolla: timanttihionta ja 24 karaatin kultakollageenikasvonaamio saavat hänen kasvonsa jälleen hehkumaan. Lopuksi myös hänen kätensä saavat tervehdyttävän hoidon: alamaiset voivat taas osoittaa uskollisuuttaan kuninkaan kämmenselkää suutelemalla.

Mitä elämyslahja sisältää?

Kaikenkattavan hoidon ansiosta hänen korkeutensa aineenvaihdunta ja elintoiminnot kohoavat tasolle, jolle vain aidot kuninkaalliset pääsevät. Jopa 3,5 tuntia kestävään hoitohetkeen sisältyy seuraavat vaiheet:

  • Klassinen jalkahoito
  • Kuumakivi- ja klassinen vartalohieronta
  • Päähieronta
  • Käsien kuorinta puhtaalla luonnon hienojakoisella suolalla
  • kynsien viilaus ja puleeraus
  • kynsinauhojen hoito
  • Hedelmä- ja teetarjoilu

Kenelle elämyslahja sopii?

Lahja sopii kaikille kuninkaille ja kuninkaaksi pyrkiville veijareille, joille yksityiskohtainen ja kaikenkattava hierontahetki tekisi eetvarttia.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

3.5h

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.