Perusmanikyyri

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

46 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Katse käsiin

Kauniisti hoidetut kädet kertovat paljon omistajastaan heti kättelyssä: huoliteltujen käsien ja kynsien kantaja pitää itsestään huolta viimeistä silausta myöten. Kauniita käsiä ei tarvitse piilotella ja kädenpuristuskin tuntuu kauniiden käsien ansiosta arvokkaammalta. Ammattilaisen tekemä manikyyri tehdään huolella ja tarjoaa lahjan saajalle hetken arjesta irtautumista.

Mitä elämyslahja sisältää?

Hoitoon kuuluu kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus ja lakkaus. Kynsien vanha lakka poistetaan ja sormenpäiden ihoa hoidetaan poistamalla kuollutta ihosolukkoa ja muita epäkohtia tasaisen ihon takaamiseksi. Pyydettäessä käsiin voidaan myös laittaa rakennekynnet.

Mitä elämyslahja sisältää?

Manikyyrin ajatellaan perinteisesti olevan naisten hemmotteluhetki. Tähän pakettiin sisältyy kuitenkin myös miehen kynsien puleeraus eli kiillotus, joten lahja sopii kaikille käsiensä ulkonäöstä kiinnostuneille sukupuoleen katsomatta.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 hoito

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.


Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.