Rallikoulu nelivetoisella Subaru WRX Sti ralliautolla kolmelle

1 2 3 4 5 (1)
Hyvinkää
3 henkilöä

4200 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Rallikoulu nelivetoisella Subaru WRX Sti ralliautolla

Rallikoulussa jokainen oppii niin ralliautoilun perusteita kuin uusia ajotaitojakin liikenteeseen. Tämä on hyödyllinen kurssi, joka voi pelastaa vaaratilanteelta tien päällä.

Kurssiin kuuluu teorialuento ajamisesta ja nuotituksen perusteista. Ammattivalmentajamme näyttävät esimerkkisuoritukset ja neuvovat kartanlukijana jokaista osallistujaa koko kurssin ajan. Valmentajamme ovat valmentaneet satoja ralliautoilijoita, joista muutamista on tullut jopa MM-rallien voittajia. Tällä nelivetoisella ”tykillä” jokainen pääsee tuntemaan miltä moderni ralliauto tuntuu!

Mitä elämyslahja sisältää?

  •  25 km Subaru ralliautolla ajoa metsäerikoiskokeella
  •  Teorialuennon 45 min
  •  Henkilökohtaista ajovalmennusta
  •  Elämyskyydityksen rallivalmentajan kyydissä
  •  Diplomin
  •  Ajovarusteiden vuokran (kypärä, ajohaalari, ajohanskat)
  •  Rallikoulun kesto 3-5 h riippuen osallistujamäärästä

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Rallikoulu soveltuu jokaiselle ralliautoilusta kiinnostuneelle! Kurssi on sopiva esimerkiksi nuorelle kuljettajalle, joka on juuri saanut tai saamassa ajokortin. Kurssi antaa myös paljon jo kokeneemmalle kuljettajalle tai autourheilusta kiinnostuneelle. Kurssin jälkeen haave ralliammattilaisuudesta saattaa kirkastua tai sitten tämä päivä oli se suurin elämys ralliautoilun parissa.

Ajokalustomme on ammattimaisesti huollettu turvallisuuden takaamiseksi. Nelivetoisessa Subaru WRX Sti rallikouluautossa on yli 300hv sekä ralliautoilun sääntöjen mukaiset turvavarusteet.

 


Sijainti

Hyvinkää

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittavat ajovarusteet annetaan paikan päältä.

Kesto

3-5 tuntia

Osallistujat

3 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Ralliharjoittelu tapahtuu suljetulla alueella, joten emme vaadi ajokorttia. Kuljettajan tulee olla riittävän pitkä kuljettamaan henkilöautoa normaalisti. Ajoratamme on turvallinen, mutta ulosajon sattuessa asiakkaalla on 2500 € omavastuu auton vahinkojen korvaamiseksi.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.