Rento mieli ja keho 16-25 henkilölle

1 2 3 4 5 (0)
Perttula
16-25 henkilöä

3224 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Rento mieli ja keho 16-25 henkilölle

Rento mieli -valmennus

Stressi on tunnetila, joka ajoittain ottaa sinusta vallan. Kun tasapaino stressin ja rentouden välillä järkkyy, stressi alkaa kuormittamaan mieltä ja kehoa. Stressi on valtava hormonimyrsky ja henkilökohtainen kriisi.

Miten rentoudut ja huolehdit tasapainosta? Löydät sopivat työkalut arkeen ja löydät keinot elää sopivasti rentoa elämää. Opit pysähtymään ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Vahvistamme kehotietoisuutta tunnistamalla ja kuuntelemalla kehon viestejä.


Rentouttava jooga

on rauhallisesti etenevä harjoitus, jossa rentouden kautta lempeästi haastetaan kehoa kohti uusia asentoja. Tunnilla käytetään hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon perustuvaa rentoutus- ja stressinhallintamenetelmä. Tunti on kevyt, lempeä ja salliva. Harjoitellaan heräämistä tähän hetkeen.,

Mitä elämyslahja sisältää?

Aamiaisen, tiimityötä, lounaan, jousiammuntaa, vaijeriliu'un, rento mieli ja keho -valmennuksen, kahvin, teen, välipalan ja rentouttavan joogan.


Sijainti

Perttula

Vaatteet

Ulko- ja sisäkengät erikseen Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

7 tuntia.

Osallistujat

16-25 henkilöä

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tilaisuuden kesto: klo 8.30-15.30


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.