Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Rentoutuskellunta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Rentoutuskellunta

Helsinki
1 henkilöä

68 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hei me kellutaan! 

Kehon rajat katoavat silkinpehmeän, ihonlämpöisen veden syleilyssä. Tunne painovoimasta vapautumisesta viimeistelee kokemuksen: kelluja on yhtä kaiken kanssa eikä mikään kahlitse. Tutkitusti rentouttava ja rauhoittava, usein jopa mystinen kokemus. Eikä mitään tarvitse osata. Mitään ei tarvitse tehdä. Voi vain päästää itsensä rentoutumaan – täydellisesti. Kelluntatankki on yli 50 vuotta vanha keksintö, joka on alun perin kehitetty aivotutkimuksen apuvälineeksi. Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja aivot saavat levon ärsykkeiltä – ääniltä, valolta, paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä syvärentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Kellumo tarjoaa kaiken mitä kelluntaan tarvitaan, pyyhkeistä ja korvatulpista juomiin ja hiustenkuivaajiin. Kellumaan voi siis tulla vaikka suoraan töistä.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Soveltuu kaikille, erityisesti rentouttavista hetkistä nauttiville.Sijainti

Helsinki

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Rentoutuskellunta ei sovi: – kuukautisten aikaan – voimakkaasti psyykenhäiriöisille – epileptikoille – munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville – tasapaino-ongelmista kärsiville (esim. Menierin tauti) – sydämen toimintaongelmissa


Palvelun toteuttaja

Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.