Rentoutuskellunta paripaketti

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

180 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Täydellinen rentoutus pariskunnalle!

Kehon rajat katoavat silkinpehmeän, ihonlämpöisen veden syleilyssä. Tunne painovoimasta vapautumisesta viimeistelee kokemuksen: kelluja on yhtä kaiken kanssa eikä mikään kahlitse. Tutkitusti rentouttava ja rauhoittava, usein jopa mystinen kokemus. Eikä mitään tarvitse osata. Mitään ei tarvitse tehdä. Voi vain päästää itsensä rentoutumaan – täydellisesti. Kelluntatankki on yli 50 vuotta vanha keksintö, joka on alun perin kehitetty aivotutkimuksen apuvälineeksi. Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja aivot saavat levon ärsykkeiltä – ääniltä, valolta, paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä syvärentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa.

Kelluntatankissa koettava aistilepo on parhaita tapoja tutustua itseensä. Kellunnan jälkeen saattaa nähdä myös rakkaansa uusin, tuorein silmin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Rentoutuskellunnat kahdelle (2x 1h) ja raikkaat smoothiet. Lisäksi kotiin vietäväksi molemmille Linan laadukkaat, kestävät hamam-pyyhkeet.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Soveltuu kaikille, erityisesti rentouttavista hetkistä nauttiville. Sopii vaikkapa häälahjaksi.Sijainti

Helsinki

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Rentoutuskellunta ei sovi: – kuukautisten aikaan – voimakkaasti psyykenhäiriöisille – epileptikoille – munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville – tasapaino-ongelmista kärsiville (esim. Menierin tauti) – sydämen toimintaongelmissa


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.