Rentoutuspaketti

1 2 3 4 5 (2)
Helsinki
1 henkilöä

86 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Todellista stressinpoistoa ja vaikuttavaa rentoutumista

Paketti erityisesti stressaantuneille tai unihäiriöistä kärsiville; mahdollisuus päästä kokeilemaan kahta tehokasta rentoutusmuotoa, joiden vaikutukset on tutkimuksin todennettu. 

Suomessa kehitetty patentoitu Neurosonic -värähtelyhoito lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.  

Kelluntatankki on yli 50 vuotta vanha keksintö, joka on alun perin kehitetty aivotutkimuksen apuvälineeksi. Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja aivot saavat levon ärsykkeiltä – ääniltä, valolta, paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä syvärentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Rentoutuspaketti sisältää tunnin rentoutuskellunnan ja 30 minuutin Neurosonic-värähtelyhoidon. Hoidot voi halutessaan käyttää eri aikoina. 

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Soveltuu kaikille, erityisesti rentouttavista hetkistä nauttiville.


 


Sijainti

Helsinki

Kesto

1 h 30 min.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.


Palvelun toteuttaja


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Jenna

Lahja tuli ehdottomasti tarpeeseen. Hoidon jälkeen olo oli super rentoutunut.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.