Soturin hoitopaketti

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

132 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hierontaa ja kasvohoitoa oman elämänsä sotureille

Töiden, arkisten askareiden ja muiden huolten keskellä voi olla vaikeaa keskittyä omaan hyvinvointiin ja tarpeisiin. Stressi painaa päälle, työpaikalla jumiutuneet niskat pilaavat illan suunnitelmat ja epäpuhdas iho heikentää itsetuntoa sekä painaa jatkuvasti mielen perukoilla. Onneksi näihinkin ongelmiin löytyy ratkaisu.

Niska-, pää- ja hartiahieronta on omiaan aukaisemaan jumiutuneita lihaksia, jotka ovat kärsineet yksipuolisessa asennossa istumisesta tai muista toistuvista rasitteista. Kirkastava kasvohoito puolestaan auttaa ihoa pääsemään takaisin luonnolliseen hehkuunsa. Mikäli iho kaipaa vielä perusteellisempaa huolenpitoa, syväpuhdistava ultraäänihoito on omiaan hoitamaan esimerkiksi kasvojen aknejälkiä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Jopa 75 minuuttia kestävä elämyslahja sisältää niska-, pää- ja hartiahieronnan sekä kirkastavan kasvohoidon. Pakettiin kuuluu myös ultraääni-ihonpuhdistus osallistujan ihon tarpeiden mukaan.

Kenelle elämyslahja sopii?

Oman elämänsä soturien lisäksi tästä elämyslahjasta ilahtuvat takuulla kaikki ylävartalon kireydestä tai epäpuhtaasta ihosta kärsivät ystävät ja sukulaiset, ikään tai sukupuoleen katsomatta.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

75 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.