Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Suolahuone omaan käyttöön (1-5:lle)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Suolahuone omaan käyttöön (1-5:lle)

Helsinki
5 henkilöä

80 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
80 €

Rentouttava suolahoito toimii lahjana

Suolahuonehoito on jo keskiajalla käytetty luonnonmukainen hoitomuoto, joka soveltuu erityisesti hengitystie- ja iho-ongelmien hoitoon. Alunperin hoitotilana toimivat luonnon muovaamat suolaluolat, mutta 80-luvun lopusta yleistyivät kylpylöihin varta vasten rakennetut hoitohuoneet. Tyypillisen suolahuoneen katto, seinät ja lattia on päällystetty vuorisuolalla. Suolahuonehoito eli haloterapia vähentää limakalvojen turvotusta ja virusten lisääntymistä, tuhoaa bakteereja sekä kosteuttaa hengitysteitä ja ihoa.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • suolahuone omaan käyttöön 1,5 tunniksi
  • hoitovaikutuksen tehostamiseksi huoneeseen puhalletaan generaattorilla erittäin hienojakoisia, jopa 1-5 mikrometrin läpimittaisia suolahiukkasia
  • hengitettäessä nämä hienojakoiset suolahiukkaset kulkeutuvat hengitysteiden kaikkiin osiin ja aina keuhkorakkuloihin asti

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Suolahoito soveltuu erityisesti hengitystieongelmista kärsiville henkilöille, jotka kaipaavat puhdistavaa ja hengitysteitä avaavaa elämystä.

Tiesitkö?
Suolahoito on vanha kansan tapa hoitaa ihovaivoja. Vaikka teho ei ole lääkkeiden tasolla, ei myöskään sivuoireita ole havaittu, eli suolahoito on ns. luonnonmukainen hoito. Suolaa käytetään erilaisten ihosairauksien hoidossa, kuten psoriasis ja atopia. Suolaa voi käyttää kokovartalokylpynä, jalkakylpynä ja ihonkuorintaan. Siitä voi tehdä myös suolakääreitä särkyihin ja ihottumiin. Suolahoito sopii myös diabetes-jaloille runsaan mineraalikoosteen johdosta. Sen väitetään parantavan jalkojen verenkiertoa.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Käytössämme on suomalaisen yrityksen rakentama Polar –suolahuone. Polar- suolageneraattori on ensimmäinen CE -merkitty suolageneraattori maailmassa.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.