Värikuulasota kymmenelle

1 2 3 4 5 (1)
Perttula
10 henkilöä

400 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kerää porukka kasaan ja ota tähtäimeen voitto!

Värikuulasota on täydellinen elämyspaketti isolle ryhmälle. Kaksi joukkuetta taistelee lipun ryöstämisestä värikuula-asein. Taktiikka, tarkkuus, ketteryys ja tulivoima ratkaisevat värikuulasodan voittajan.

Värikuulasota on adrenaliinipaukkujen kuningas. Pelin ideana on perustaa kaksi joukkuetta jotka taistelevat vastakkain ja yrittävät ryöstää joko keskilipun tai päätyliput. Luvassa on hervotonta tulitaistelua, taktikointia, väijymistä, syöksymistä, ja kaikkia keinoja... Uhreja ei voi välttää, mutta lopulta toinen joukkue saa kuin saakin lipun vietyä.

Vauhtifarmilla on kaksi jännittävää metsämaastorataa, yksi sup-air -peltokenttä sekä aivan uusi Soviet Union -varikkorata.

Ennen pelin alkua osallistujille näytetään miten asetta käytetään ja käydään läpi turvallisuuteen liittyvät asiat. Ohjaajat valvovat myös, että peli lähtee hyvin ja turvallisesti käyntiin.
Tämä elämys sopii erittäin hyvin esimerkiksi polttarijengille tai työporukalle, jonka täytyy päästellä vähän höyryjä ulos. Jo muinaiset roomalaiset hitsasivat yhteishenkeä taistelemalla joukkueina toisiaan vastaan…


Sijainti

Perttula

Vaatteet

Peliin sisältyy Tippmann puoliautomaattinen paintball merkkain, maski, haalarit, hihanauhat, huoltopaketti, huurteenesto (omat kengät mukaan).

Kesto

2-3 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

Peli sis. 300 kuulaa/hlö. Ylimääräiset kuulat 4€/100kpl tai 15€ pussi (500kpl). Vauhtifarmilla on nyt myös suihkutilat asiakkaiden vapaassa käytössä ilman lisämaksua.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.