Hieronnat

Tarvitseeko läheisesi rentoutumista tai stressinlievitystä? Hemmotteleva hierontalahjakortti sopii lahjaksi moneen tilaisuuteen, sillä kukapa ei kaipaisi rentouttavaa hetkeä arjen kiireessä? Perinteistä hierontaa on tarjolla monessa eri kaupungissa, kuten myös erikoisempia kuumakivi- ja suklaahierontoja.

Olemme koonneet monia hyviä vaihtoehtoja rentoutumiseen ja stressin lieventämiseen. Täältä löydät laajan valikoiman mitä eksoottisempia hierontamuotoja. Muista, että myös itsensä hemmottelu on sallittua! Jos haluat tutustua muihin hemmottelulahjoihin, kannattaa katsoa kauneushoidot ja jalkahoidot.

Selaa kategorioita
Näytetään: 174
Elämyksiä nähty 60 / 174
Vaikka jotkut ajattelevat, että hemmottelevat hoidot ja hieronnat koskevat kauneutta ja ulkonäköä, on niissä todellakin paljon terveydellisiä etuja. Voit käydä kylpylässä tai kuntokeskuksessa yhdistelmähoitoja varten tai vain ottamassa rentouttavan hieronnan. Hieronta on mukava tapa lievittää stressiä. On osoitettu, että hierontaa voi vähentää ahdistusta, verenpainetta ja sykettä. Sitä käytetään joskus myös lääkehoidon jälkeen kärsimän kivun vähentämiseksi, ja osana laajempaa liikunta- ja koulutusohjelmaa se saattaa auttaa vähentämään selkäkipuja. Hierontatoimenpiteiden lääketieteellisiä vaikutuksia ei ole mahdollista testata, koska kliinisiä tutkimuksia ei ole mahdollista suorittaa. Suurin osa ihmisistä tuntee perinteisen hieronnan. Se keskittyy solmujen vaivaamiseen ihmisten lihaksissa ja käyttää liuku-, vaivaus-, hankaus- ja ravisteliikkeitä stressirungon lihasalueiden lievittämiseksi. Hieronta on yksilökohtaista ja voit pyytää hierojaa hieromaan sinua enemmän tai vähemmän voimakkaasti tarpeidesi mukaan.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.