Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Kuumailmapallolento

Kuumailmapallo on useimmille meistä jo lapsuudesta tuttu katseenvangitsija taivaalla. Monelle lentoelämyksistä tulee mieleen vauhti ja huimat tilanteet, mutta kuumailmapallolento on täysin poikkeuksellinen elämys. Kuumailmapallolennolla matkustaja on ennen kaikkea yhtä luonnon kanssa.

Kuumailmapallo liikkuu tuulen mukana, joten matkustajat pääsevät nauttimaan kauniista maisemista tyynessä säässä. Lento on myös upea pakomatka kaupungin hälystä, ja hiljaisuuden rikkoo vain ajoittainen propaanipolttimen suhina korkeutta säädettäessä. Tutut maisemat näyttävät uudet kasvot yläilmoista nähtynä. 

Selaa kategorioita
Näytetään: 5

Tervetuloa kuumailmapallon kyytiin

Kuumailmapallolennon luulisi löytyvän jokaisen bucket listalta! Se on yksi niistä kokemuksista, joista on unelmoitu jo vuosia ja puhuttu yhdessä ystävien kanssa.

Kuumailmapallolento on unelmien lentokokemus

Halusitpa sitten lentää kuumailmapallolla kesällä tai talvella yksin tai yhdessä, valikoimastamme löydät paljon erilaisia paketteja, joilla pääset lentämään korkeuksiin kuumailmapallon kyydissä. Tämä rauhallinen, mutta innostava lentoelämys on hauska tapa nähdä tuttuja maisemia yläilmoista ja kokea elämys, jota ei koskaan tule unohtamaan.

Kuumailmapallolento on ikimuistoinen lahja

Kuumailmapallolento on täydellinen lahjaidea läheisen merkkipäivänä. Esimerkiksi häälahjana tai pyöreitä täyttäessä kuumailmapallolento on lahja vailla vertaa. Kuumailmapallolento on elämys, joka on jokaisen koettava kerran elämässä! Hyppää koriin ja lähde ilmapurjehdukselle upeisiin maisemiin!