Capoeira - Brasilialainen liikuntalaji (10 kertaa)

1 2 3 4 5 (3)
Helsinki
1 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Capoeira kehittää kehonhallintaa ja lihaskuntoa

Capoeira on brasiliainen liikuntalaji, joka yhdistää kehonhallinnan ja lihaskunnon kohottamisen. Sen avulla saat hien pintaan, kehonhallinnan kuntoon ja kehität lihaskuntoa. Capoeira on hyvä vaihtoehto perinteiselle salitreenille, jos pelkkä painojen nosteleminen ei kiinnosta.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää 10 käyntikertaa Capoeira-tunneilla neljän kuukauden sisällä. Capoeira-tuntejamme vetää taidokas brasilialainen Mestren arvon saavuttanut Pium kahdenkymmenen vuoden harjoittelukokemuksella. 

Tunneilla opitaan capoeira-liikkeitä, jotka vaihtelevat akrobatiasta ja väistöliikkeistä potkuihin ja muihin itsepuolustus- sekä tanssiliikkeisiin. Samalla, kun perusliikkeet tulevat tutuiksi, päästään jo hankittuja taitoja sovittamaan yhteen eri yhdistelmiksi ja sarjoiksi itse capoeira-peliä varten.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tunnit sopivat kaikille aloitteiljoista konkareihin. Tunneille voi saapua ilmoittautumatta. Capoeira sopii kaikenikäisille, mutta lääkäriltä on hyvä saada varmistus, jos on vakavampia sairauksia.

Tiesitkö?

Contra-Mestre on toiseksi korkein arvonimi capoeiran vyöjärjestelmässä. Kirjaimellisesti se tarkoittaa "mestaria vastaan".

Sijainti

Helsinki

Kesto

10 kertaa.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Aikataulu kevään tunneille:
http://fi.capoeirahelsinki.com/timetable/

 


Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.