Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Hannibal huonepakopeli K-18 viikonloppu 4-6:lle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Hannibal huonepakopeli K-18 viikonloppu 4-6:lle

Helsinki
4-6 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hyppy keskelle kauhuleffaa

Painajaiset eivät ole aina vain unta. Nyt sinulla ja ystävilläsi on mahdollisuus kokea Suomen ensimmäinen kauhuteemainen escape room -peli. Haasta kylmähermoisimmat kaverisi mukaan ja katso, kuka huutaa kuin pikkutyttö ja kenen housut kastuvat ensimmäisenä.

Pelissä joudutte keskelle kauhuelokuvaa, josta ei näy ulospääsyä. Kyseessä on Hannibal-elokuvaan pohjautuva pakohuone, josta on paettava 60 minuutissa hengissä selviytyäksenne. Ajan kuluessa ahdistus vain kasvaa ja pakokauhu ottaa ongelmia ratkovasta mielestä vallan – etkä tosiaan halua tietää, mitä paon epäonnistuessa ryhmällesi tapahtuu.

Mitä elämyslahja sisältää?

Hannibal-elämys sisältää hyytävän 60 minuuttia kestävän huonepakopelin 4-6:lle henkilölle viikonloppuna ja arkisin klo 17 jälkeen Helsingin Punavuoressa. Kyseessä on perinteinen escape room -peli, joka on väritetty verenpunaiseksi mielipuolisella raivolla – sinun ja ystäviesi iloksi tietenkin.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämyksellinen Hannibal-huonepakopeli sopii haasteita kaipaaville ja hyvät hermot omaaville pelaajille. Pakohuoneen luonteesta johtuen peli on K-18. Ei heikkohermoisille!


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

4-6 henkilöä

Sää

Vuoden ympäri.


Palvelun toteuttaja

Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.