Kauhujen Kävely

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1-12 henkilöä

225 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Oletko kuullut Helsingin vaihtoehtoisesta historiasta?

Onko kaverillasi pokkaa lähteä tallustamaan pitkin Helsingin verisimpiä katuja? Toivotaan niin, sillä tällä matkalla alkaa selkäpiitä karmimaan kokeneimmallakin kauhutarinoiden ystävällä. Kauhujen Kävelyllä kuullaan Helsingin kutkuttavimmat kummitusjutut ja hurjimmat legendat. Puistattavalla reitillä opitaan niin kansakuntamme kuuluisimmista murhamiehistä, sukkelimmista salakuljettajista kuin myös ruton muokkaamasta pääkaupungistamme.

Mitä elämyslahja sisältää?

Noin kaksituntisen kierroksen aikana kuullaan pääkaupungin kauheimmat tarinat kummituksista aina kuuluihin murhamiehiin ja henkimaailman mysteereihin asti. Reitti kulkee Helsingin keskustan läheisyydessä ja opas esittelee osallistujille niin kansakuntamme merkittäviä tapahtumia kuin eläviä legendojakin kaikkia viihdyttävin keinoin – kukaan ei kuitenkaan tiedä, missä menee todellisuuden ja keksittyjen tarinoiden raja.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kävelylle voi osallistua niin yksin, kaverin tai koko suuren perheen ja työporukan kanssa. Kyseessä on kauhistuttavan kutkuttava tapa viettää erilaista virkistyspäivää, polttareita tai yhteistä aikaa hyvässä seurassa.

Kävely on ikärajaton. Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus. Vaatteiden tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen ja kenkien olla tukevat. Suosittelemme myös hanskoja.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1-12 henkilöä.

Sää

Keväästä syksyyn

Lisätiedot

Kävelyjä järjestetään 31.10.2018 asti.

Opas odottaa Katajanokan Vankilahotellin portailla käsissään kyltti "Happy Guide Helsinki".


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.