Ohjattu pokeriturnaus

1 2 3 4 5 (1)
Helsinki
10 henkilöä

695 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Jännitystä iltaan ohjatussa pokeriturnauksessa


Mukaansatempaava pokeriturnaus, jota ohjaavat ja selostavat oikeat pukuun sonnustautuneet jakajat. Pokeripöydät, pelimerkit ja kortit ovat kuin oikeasta saluunasta tai pokerin syntymailta Missisippijoen jokilaivoista. Pokeriammattilaisemme opastavat pelin salat kaikille eikä aikaisempaa pelikokemusta tarvita. Jännittävään pokeriturnaukseen voi osallistua yrityksen koko henkilöstö, jolloin turnaus toteutetaan samanaikaisesti useissa pelipöydissä. Pelitilanne heijastetaan valkokankaalle ja tapahtuma huipentuu finaalipöytään ja lopulliseen kahden pelaajan voittotaisteluun. Pelimuotona on televisiosta tuttu Texas Hold'Em No Limit.


Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • ammattitaitoinen jakaja (tai jakajat)
  • pelivälineet pöytineen
  • peliopastus ja tapahtuman isännöinti
  • aidon ammattilaisturnauksen pelirakenne

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Ohjattu pokeriturnaus on mahtava pikkujoulujen tai työpaikan illanvieton ohjelmanumero. Myös kaveriporukan illanistujaiset saavat uutta ilmettä kun paikalle järjestetään kunnon pokeriturnaus! Suositeltu henkilömäärä pokeriturnaukselle on vähintään 5 pelaajaa.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2-3 tuntia.

Osallistujat

Rajoittamaton katselijoiden lukumäärä. Suositeltu pelajaamäärä 5 henkilöstä ylöspäin.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Yhden pöydän äärelle mahtuu max 10 pelaajaa. Paketti sisältää: ammattitaitoisen jakajan tai jakajat ja pelivälineet pöytineen. Peliopastuksen ja tapahtuman isännöinnin. Aidon ammattilaisturnauksen pelirakenteen. Lisäpöytä 575 eur.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.